Uitzending
RTL Boulevard - 1-7-2013

1-7-2013

RTL Boulevard

1199 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Uitreiking soap award aan Ferry Doedens
Ferry Doedens schittert al vanaf 2009 avond aan avond als Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. En daarvoor is hij vandaag in de prijzen gevallen...

Ruth Jacott cancelt show om schouderblessure
DE diva van de lage landen, Ruth Jacott, moet noodgedwongen stoppen met optreden. Na een gebroken middenvoetsbeentje in september, heeft ze nu last van een ernstige schouderblessure.

Nieuwe ontwikkelingen in verdenkingen Danny K.
Afgelopen zaterdag pakte de Telegraaf uit met de details waarvan de opgepakte Danny K., Dick V. en Willem Holleeder precies worden verdacht, maar 't bewijs blijkt niet helemaal rond te zijn...

Liz Snoijink niet gelukkig met rol in Dokter Deen
Terwijl het overgrote deel van de cast van Dokter Deen flierefluiten over Vlieland loopt, ziet Liz Snoijink de functie van haar rol niet meer zo

Persdag Dokter Deen op Vlieland
Monique van der Ven heeft haar dokterstas weer afgestoft voor het tweede seizoen van Dokter Deen. Ook nu belooft het weer een enorme kijkcijferhit te worden! De serie is pas vanaf december op de buis, maar wij namen alvast een kijkje op Vlieland.

Stichting Kind Ontvoerd
De zomervakantie is voor de meeste gezinnen HET rustmoment van het jaar. Maar niet iedereen pakt met een gerust hart zijn of haar koffer: juist in de zomer verdwijnen er weer tientallen kinderen in het land van herkomst van pa of ma. Stichting Kind Ontvoerd wil de achterblijvers bijstaan.

Basisschoolleerlingen leren Engels met MainStreet
Wie fan is van Mainstreet weet dat zij in hun songteksten afwisselend in het Nederlands en het Engels zingen. Da's nog een hele kunst! Afgelopen maand hebben zij hun fans uitgedaagd om zelf een nieuw couplet te maken voor hun grootste hit Mind Is Blown.

Sanne verminkt bij TT Assen
Tijdens een bezoekje aan de TT-nacht in Assen wordt Sanne Schuurmans afgelopen vrijdag vol geraakt door wijnfles die door iemand in het publiek werd gegooid. Naast flinke verwondingen die mogelijk blijvend zichtbaar zullen zijn, wordt ze, terwijl ze bloedend op de grond ligt, ook nog eens beroofd van haar geld.

Uitreiking Johan Kaartprijs aan Paul Groot
Vandaag kreeg Paul Groot de Johan Kaartprijs. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan iemand die een opmerkelijke prestatie heeft neergezet in de theaters. En met zoveel successen op z'n cv komt die prijs voor Paul natuurlijk niet helemaal uit de lucht vallen.

Carolina Dijkhuizen onwel bij Sister Act
Het lijkt wel in de lucht te hangen: acteurs die niet goed worden tijdens de voorstelling. Gisteren was het even schrikken voor Musicalster Carolina Dijkhuizen, tijdens de voorstelling van Sister Act.

Andre Rieu op vrijthof met Andre van Duin en Trini Lopez
Andre Rieu is al jaren de best verkopende Nederlandse artiest internationaal, maar op het Vrijthof in Maastricht speelt hij ieder jaar weer z'n thuiswedstrijd.

Agent vrijuit na doodrijden Memphis van Veen
De 18-jarige Memphis van Veen uit Eindhoven stak op 18 maart met groen licht op haar scooter de weg over, en wordt doodgereden door een agent. Vandaag werd bekend dat het OM deze bestuurder niet gaat vervolgen...

Michael Jackson opnieuw beschuldigd
Michael Jackson wordt opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik van jonge jongens. En dit keer lijkt er keihard bewijs te zijn van... de FBI?.

Prins Floris & Prinses Aimee hebben een zoon!
Prinses Aime is vandaag om 13.32 uur in Ziekenhuis Bronovo in Den Haag bevallen van een kerngezonde zoon. De 'koninklijke' spruit heet officieel Willem Jan Johannes Pieter Floris van Vollenhoven. Zijn roepnaam is Willem Jan.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op maandag 1 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!