Uitzending
RTL Boulevard - 8-7-2019

8-7-2019

RTL Boulevard

336 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Wittebroodsweken Katja Schuurman zijn al voorbij
Katja Schuurman is nog maar net bijgekomen van haar magische huwelijksfeest in de prachtige natuur, maar is vandaag alweer hard aan het werk met haar nieuwe kledingcollectie op de Modefabriek. Wij stuurden haar tv-collega en vriend Jamie er op af.

Ed Sheeran brengt bijzonder nieuw album uit
Over 3 dagen, 4 uur en een paar minuten komt het nieuwe album van Ed Sheeran uit. Een bijzondere, want op alle liedjes zingt ie samen met z'n grote idolen en dat gaat ongeveer zo klinken...

Vriendin Frenkie de Jong filmt weg naar FC Barcelona
Frenkie de Jong is afgelopen vrijdag officieel gepresenteerd door FC Barcelona. Zijn vriendin Mikky Kiemeney heeft z'n weg naar de Spaanse grootmacht gefilmd. Het geeft 'n persoonlijk en liefdevol kijkje in 't leven van de topvoetballer en zijn familie.

Kennisquiz Ik Weet Er Alles Van start vanavond
Ruben Nicolai start vanavond met een nieuwe kennisquiz. In Ik Weet Er Alles Van kun je geld verdienen met je hobby. Ruben schittert fris en fruitig als quizmaster, hij is 5 kilo afgevallen, en dat komt goed uit, hij is klaar voor een nieuwe liefde.

Justitie wist in 2017 al van plannen Ridouan Taghi
Vandaag komt het opmerkelijke nieuws naar buiten dat justitie al in 2017 op de hoogte was van de plannen die Ridouan Taghi maakte om familieleden van verraders te laten liquideren

Nederland is trots op de Oranjeleeuwinnen
5,5 miljoen mensen zagen de Oranjeleeuwinnen gisteren met 2-0 verliezen tegen het te sterke Amerika. Hoewel er hier en daar een traantje over de wang ging, is iedereen vooral trots op onze voetbalvrouwen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 8 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie