Uitzending
RTL Boulevard - 11-7-2019

11-7-2019

RTL Boulevard

296 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jamai loopt Nijmeegse Vierdaagse voor goed doel
Volgende week dinsdag gaan heel Nijmegen en omstreken weer aan de wandel voor de Vierdaagse. Met alle gevolgen, zoals blaren en en pijnlijke enkels, vandien. Iemand die de stoute wandelschoenen aan gaat trekken, speciaal voor het goede doel, is Jamai Loman. Olcay ging bij hem langs en oefende alvast een stukje mee.

Kroongetuige Nabil B. legt verklaring af
Het proces in de zaak rondom de Mocromafia gaat vandaag verder. Een heftige dag, want kroongetuige Nabil B. moest zijn verklaringen afleggen. En dat deed hij geheel vermomd...

Lady Gaga komt met eigen make-up lijn
Lady Gaga is al sinds het begin van haar carrire een opvallende verschijning. Zo loopt ze wel eens de rode loper op verkleed als spook, kikker of volledig bedekt met vlees. En nu komt het stijlicoon ook met haar eigen make-up lijn.

Exclusief: Maxima over gesprek met Saudische kroonprins
Koninging Maxima is er weer op uitgetrokken voor haar werk als speciaal gazant voor de Verenigde Naties. Dit keer wederom in Bangladesh. Wij spraken haar exclusief, niet alleen over haar werk. Maar ook over haar controversiele gesprek met de Saudische kroonprins Bin Salman.

Ali B nieuwe slachtoffer in The Roast
Het is niet niks om voor volk en vaderland volledig te worden afgebrand door je beste vrienden en collega's. Toch durft Ali B. het aan. In december is hij degene die in navolging van Giel, Johnny en Gordon op Comedy Central geroast te worden.

Minister Grapperhaus: 'Aantal festivals moet drastisch omlaag'
Het aantal festivals in Nederland moet drastisch omlaag. Het is het nieuwste idee van onze war on drugs-Minister Ferdinand Grapperhaus in zijn strijd tegen de vaderlandse narcotia industrie. En dat schiet bij velen in het totaal verkeerde keelgat.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 11 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie