Uitzending
RTL Boulevard - 6-1-2014

6-1-2014

RTL Boulevard

1502 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Lading nieuwe typetjes in TV Kantine
Na Maik de Boer, Marijke Helwegen en de wereldberoemde Kim Holland is het tijd voor een nieuw seizoen lichting typetjes in de TV Kantine. Geen enkele bekende Nederlander blijft gespaard.

Jandino dolgelukkig met babynieuws
Jandino Asporaat is in de zevende hemel met het fantastische nieuws dat hij weer papa wordt.

Connie en Eugene proosten op 2014
Connie Breukhoven en haar nieuwe vlam Eugène hebben gisteren een nieuwjaarsborrel gegeven. Collega's en vrienden van het stel waren van de partij en toastten op het nieuwe jaar.

Skioorden voor wereldleiders en royals
Terwijl wij in Nederland nu de warmste dag 6 januari ooit hebben, staan een paar landen verderop een hoop wereldleiders en royals op de lange latten. Met alle gevolgen van dien.

Kandidate BZV teleurgesteld
Florence uit Boer Zoekt Vrouw is best teleurgesteld dat zij door Jan gisteravond naar huis is gestuurd. "Ik had wel willen blijven."

Start serie The Blacklist
De meest succesvolle Amerikaanse dramaserie van dit tv-seizoen komt naar Nederland. In The Blacklist speelt James Spader 's werelds meest gezochte crimineel die zich vrijwillig aangeeft bij de FBI. Wat volgt is een zenuwslopend spel vol actie.

Persiflage koningin Silvia
Onze royals worden regelmatig gepersifleerd door Koefnoen of de TV-Kantine, maar in Zweden wordt Koningin Silvia nagedaan door Lena Philipsson.

Opnames Aaf in volle gang
Na een succesvol eerste seizoen komt komedieserie Aaf met een tweede. En de opnames zijn in volle gang.

Máxima houdt van sieraden van Hollandse bodem
Peperdure en eeuwenoude juwelen zijn natuurlijk helemaal aan koningin Máxima besteedt. Maar wat blijkt nou, ze is ook een enorme liefhebber van sieraden van Hollandse bodem, die heel wat minder kostbaar zijn.

Richard Groenendijk blikt vooruit op 2014
De carrière van grappenmaker Richard Groenendijk sloeg in 2013 op hol. We konden eigenlijk niet aan hem ontsnappen en ook 2014 belooft een druk jaar te worden voor Richard.

Postcode Loterij Feest in Vrouwenpolder
Er zijn een hoop nieuwe miljonairs bij in Vrouwenpolder.

Broer Ruud Feltkamp in het zonnetje gezet
De broer van Ruud Feltkamp, Pim, is vandaag in het zonnetje gezet. Hij heeft tijdens de feestdagen een heldhaftige daad verricht.

Armin van Buuren op de bres tegen alcoholmisbruik
Het is genoeg geweest voor Armin van Buuren. De tijd dat bezoekers van een dance-evenement zich schaamteloos bezatten moet voorbij zijn.

Richard Krajicek geeft startschot Koningsspelen
Hoewel de Koningsspelen vorig jaar gekenmerkt werd door regen en kou, mag dat de pret voor de editie van 2014 niet drukken. Richard Krajicek is als lid van het Nationaal Comité Inhuldiging verantwoordelijk voor de Koningsspelen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 6 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie