Uitzending
RTL Boulevard - 1-1-2014

1-1-2014

RTL Boulevard

1265 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Mollengekte breekt weer los
Al sinds vorig jaar maart staat mollievend Nederland in de wacht, maar vanaf morgen is het weer zover: Wie is de Mol? gaat van start.

Postcodeloterij bekendmaking
Het spannendste moment van de dag is aangebroken! Er gaan miljoenen uitgedeeld worden.

Jaaroverzicht Noorse royals
Met 2013 achter de rug is het ook bij de koninklijke families een mooi moment om terug te blikken. De Noorse royals pakken dat grondig aan en kruipen zelf gezellig voor de camera om het afgelopen jaar eens grondig onder de loep te nemen.

Kim Jong Un's nieuwjaarsboodschap
De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong Un geeft geen standaard nieuwjaarstoespraak waarin hij zijn landgenoten veel geluk wenst voor 2014. Nee hoor, hij dreigt met een nucleaire oorlog!

Ben Stiller tovert dagdromen om in daden
Iedereen dagdroomt wel eens van een ander leven; iets heldhaftiger, iets romantischer, alles net effe een tikkie spannender. Wat er gebeurt als je dat soort dromen omzet in daden is te zien in The Secret Life of Walter Mitty.

Eerste beelden uit nieuw programma Utopia
Sommige mensen zullen ze helemaal voor gek verklaren, maar vijftien mensen zitten sinds gisteren met hun mik in het programma Utopia. Ze zijn daar om een compleet nieuw bestaan op te bouwen in een nieuwe leefgemeenschap. Echter wel omringd door honderd camera's. Vanaf 6 januari is Utopia te zien op SBS 6.

Koninklijk vooruitblikken op 2014
Het afgelopen jaar was er voor de Oranjes al eentje om nooit meer te vergeten, maar 2014 belooft ook een indrukwekkend jaar te worden.

André van Duin trapt jubileumjaar af
Raskomiek André van Duin is pas 66 lentes jong, maar nu al vijftig jaar in het vak. 2014 wordt zijn jubileumjaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden!

Deel Nationaal Archief openbaar
Een nieuw jaar betekent niet alleen oliebollen, Champagne en vuurwerk. Vandaag onthult het Nationaal Archief nieuwe historische bronnen omtrent het Koninklijk Huis.

Toestand Schumacher is nog altijd kritiek
De gezondheidstoestand van de Duitse autosportlegende Michael Schumacher blijft kritisch, maar de artsen spreken wel van een stabiele situatie.

BN'ers vieren Oud & Nieuw
Bekend Nederland houdt van een feestje. En dus zetten BN'ers massaal de boel op stelten.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 1 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie