Uitzending
RTL Boulevard - 3-1-2014

3-1-2014

RTL Boulevard

1354 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Vlijmen huldigt dartheld Michael van Gerwen
Sinds woensdag is pijltjesgooier Michael van Gerwen 'n wereldtitel en drie ton rijker. Gisteren werd de darter al door honderden fans onthaald op Schiphol en ook vandaag is het feest.

Sneak peek: keuzemoment Boer Zoekt Vrouw
De spanning loopt op bij Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Aanstaande zondag moet een aantal boeren afscheid nemen van een van drie loge?s.

Wie gaan het helemaal maken in 2014?
Ons landje is maar piepklein, maar toch komen onwijs veel supermodellen uit Nederland. Wie gaan het dit jaar he-le-maal maken? Wij vroegen het aan de kenners....

Leonardo DiCaprio over Wolf of Wall Street
Leonardo DiCaprio is terug op het witte doek. Hij schittert in de nieuwe film Wolf of Wall Street als gluiperige Wall Street graaier.

Cameron Diaz geeft beautygeheimen in nieuw boek
Ook Cameron Diaz is weleens onzeker over haar uiterlijk. Er komt nu een boek uit waarin ze haar beautygeheimen kenbaar maakt aan de rest van de wereld.

Rik Felderhof koopt zijn eigen Villa Felderhof
Rik Felderhof kennen we allemaal als de man van de villa in Zuid- Frankrijk, maar nu heeft hij er een in Nederland gekocht!

Hollywoodsterren zweren bij styliste Kate Young
Rachel Zoe kennen wij natuurlijk al jaren, maar zij is echt niet de enige die de Hollywoodsterren onder handen mag nemen. Kate Young wordt nu al de meest invloedrijke styliste genoemd.

Oud-deelnemers Wie is de Mol op puntje van stoel
Wie Is De Mol? was gisteren veruit het populairste programma van de avond. Bijna 2,5 miljoen mensen keken naar de eerste aflevering van dit seizoen. Ook de oud-deelnemers zaten stuiterend voor de buis!

Deelt Timor Steffens het bed met Madonna?
Madonna heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om het verslinden van toyboys. Volgens Amerikaanse media heeft ze nu een Nederlands hapje aan de haak geslagen: de 26-jarige danser Timor Steffens.

Karl Lagerfeld veilt schetsen
Goed nieuws voor Karl Lagerfeld fans! Ze krijgen de kans om in bezit te komen van 1 van zijn schetsen! Moet je wel behoorlijk wat geld neertellen...

Mies Bouwman in het ziekenhuis
Schokkend nieuws vandaag: Mies Bouwman ligt in het ziekenhuis.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 3 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie