Uitzending
RTL Boulevard - 7-1-2014

7-1-2014

RTL Boulevard

1073 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zware klus voor TV Makelaar
Vanavond begint TV Makelaar: Mission Impossible op RTL 4. De nieuwe versie van het huizenprogramma heeft met presentatrice Evelyn Struik ook een nieuw gezicht.

Arrestatie kopstuk Mexicaans drugskartel
Afgelopen vrijdag werd op Schiphol een kopstuk van het grote Mexicaanse Sinaloa drugskartel aangehouden. Hij zit op dit moment vast in Nederland en wacht op zijn uitlevering aan de Verenigde Staten. De arrestatie is een mooi succes, maar de strijd tegen de Mexicaanse drugskartels is nog lang niet gewonnen.

Tijl en Ruben dollen met Froukje
Zonder enige voorbereiding een spannende of grappige scène spelen, daarin zijn Tijl Beckand en Ruben van der Meer meesters. De Grote Improvisatieshow was vorig seizoen zo succesvol dat er nu een vervolg komt, met niemand minder dan onze Froukje de Both als presentatrice.

Jeugdbende Culemborg voor de rechter
Jeugdbendes komen niet alleen in de grote steden voor, maar ook gewoon in een kleine gemeente als Culemborg. Deze week staan zes jongeren uit die plaats voor de rechter.

Vince Vaughn heeft honderden kids in Delivery Man
Acteur Vince Vaughn is een ware specialist op het gebied van romantische komedies zoals The Break Up en Wedding Crashers. In zijn nieuwste film Delivery Man komt hij erachter dat hij 533 kinderen heeft. En ja, hou dan het hoofd maar eens koel.

Liquidaties in Amsterdam begin 2014
In Amsterdam nieuw-west vond dit weekend voor de tweede keer in korte tijd een dodelijke schietpartij plaats. De schrik in de buurt zit er dan ook goed in.

Liz Snoijink: ga niet de rit uitspelen
Liz Snoijink gaat Jenny Arean vervangen in het stuk On Golden Pond. De actrice valt voor haar collega in, omdat Jenny haar schouder heeft gebroken. "Ik ga het nu even van haar overnemen, maar ik ga zeker niet die hele rit uitspelen," vertelt Liz aan RTL Boulevard.

Tourvideo van DJ Afrojack
DJ Afrojack vliegt met zijn Afrojet de hele wereld over en overal waar hij draait, gaan duizenden mensen uit hun dak. Vorige maand was hij in Australië en gaf hij een uniek kijkje achter de schermen van zijn supersterrenleven.

Agenten bedreigen zwerver
Het lijkt een scenario van een harde maffia film maar niets is minder waar. Twee Nederlandse politieagenten hebben een zwerver meegenomen naar een afgelegen gebied om zijn eigen graf te graven.

Warner neemt Eyeworks over
Warner Internationaal heeft serieus interesse getoond in Eyeworks.

Winnaars en verliezers in nieuwe televisievooravond
Sinds gisteren ziet de vooravond programmering er op een aantal tv-zenders flink anders uit. Utopia op SBS 6 is begonnen en programma's De Wereld Draait Door en Lingo zijn van zender veranderd. Zoals altijd bij zulke grote veranderingen zijn er winnaars en verliezers.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 7 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie