Uitzending
RTL Boulevard - 8-1-2014

8-1-2014

RTL Boulevard

1410 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Monique Smit ontkent relatie met Johnny de Mol
Heel even leek het erop dat we een showbizzkoppel rijker waren, maar Monique Smit prikte die ballon vandaag door.

Connie en Eugène hebben meer dan liefdesrelatie
Connie Breukhoven is helemaal verliefd op haar nieuwe vlam Eugène van Dun. Maar de twee blijken meer dan alleen een liefdesrelatie te hebben. Het liefdeskoppel heeft al ruim zeven jaar een zakelijke band.

Tv-artsen binden weer strijd aan met aambeien
De meest uiteenlopende heftige kwalen komen voorbij in het nieuwe seizoen van de RTL 4-serie Dit is mijn lijf. Huisartsen Felix van der Wissel en Jeanine Splinter hebben er een hele kluif aan.

Thomas Acda: ik ben van beton, mij interesseert niks
Thomas Acda heeft een druk jaar voor de boeg. Op het gebied van televisie, film en muziek staat zijn agenda weer bommetje vol. Hij trapt zijn jaar af met een fotoshoot voor de film Wonderbroeders!

Miss Venezuela vermoord
In zuid-Amerika, en zeker in Venezuela, zijn Missverkiezingen big business, en de winnaressen blijven hun leven lang beroemd. Dus nu een voormalig Miss Venezuela is vermoord, is het land in rep en roer.

Jennifer Ewbank en Robin over zwangerschap
Jennifer Ewbank is op dit moment druk met het schrijven van haar nieuwe album, en over inspiratie heeft de zangeres niet te klagen. Afgelopen zomer trouwde ze met haar Robin, en nu is er ook nog een kleine spruit op komst.

Eerste aflevering Beat the Crowd
Weten 200 mensen meer dan 1? Dat gaat onze eigen Winston vanaf vanavond onderzoeken in zijn splinternieuwe programma. Beat the Crowd.

Sterfotograaf Barbieri in Nederland
Gian Paolo Barbieri is een van de grootste, nog levende modefotografen van deze tijd. Barbieri is inmiddels 75, fotografeert nog steeds en exposeert nu in onze eigen hoofdstad.

Finalisten 100% NL Awards bekend
Marco Borsato, Nick en Simon, Jan Smit en de rest van zingend Nederland hebben 5 februari rood omcirkeld in hun agenda staan, want dan worden de 100 procent NL awards uitgereikt. Vandaag overvielen we de genomineerden.

Ria Valk in de carnavalssferen
De feestdagen zijn nog maar net achter de rug, maar zangeres Ria Valk is al helemaal in de carnavalssferen.

Vuurwerkongeluk bij concert Nicky Romero
Wanneer DJ Nicky Romero zijn draaikunsten vertoont aan zijn publiek moet dat natuurlijk knallen. Tijdens een live set in Colombia gebeurde dat wel heel letterlijk.

Bastiaan van Schaik opent winkel
We kennen Bastiaan van Schaik natuurlijk allang als stylist, schrijver en jurylid, maar binnenkort heeft hij ook zijn eigen winkel in hartje Den Haag.

Estelle en Badr weer bij elkaar?
Grote verwarring vandaag! Want zijn Badr en Estelle nu weer wel of niet een setje?

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 8 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie