Uitzending
RTL Boulevard - 2-1-2014

2-1-2014

RTL Boulevard

2185 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Olympische sporters klaar voor Sotsji
Over een maand barsten de 22ste Olympische Winterspelen los in het Russische Sotjsi. En om het hele gebeuren officieel in te luiden was vandaag de teamoverdracht op Nationaal Sportcentrum Papendal.

National Geographic's Scam City strijkt neer in Amsterdam
Het National Geographic-pogramma Scam City reist de hele wereld over om de fijne kneepjes van oplichters te onthullen. Het team strijkt voor de nieuwste aflevering neer in Amsterdam. En onze hoofdstad heeft een donkere kant.

Mr. Probz wil Amerika veroveren
Met de hits 'Waves' en 'Sukkel voor de Liefde' was 2013 een knaljaar voor de nederlandse zanger Mr. Probz. Logisch dus dat hij nu denkt; wat ik in Nederland kan, dat moet in Amerika toch ook lukken?!

Nog altijd geen spoor van vermiste Henry de Vries
Als sinds 27 november is Henry de Vries vermist. Ruim een maand later wordt er nog steeds driftig gezocht naar de man uit Harderwijk.

100 jongeren gearresteerd in Veen
Tradities of niet, auto's in de fik zetten rond Oud & Nieuw konden de hulpdiensten dit jaar in Veen niet bepaald waarderen. Rond de 100 jongeren zijn aangehouden in het beruchte Brabantse dorpje.

Angela Groothuizen koestert gezin nog meer door Een Nieuw Begin
Angela Groothuizen is weer helemaal terug op de buis. Naast jury-lid bij The Voice Kids, gaat de alleskunner vanaf volgende week ook weer op de emotionele tour. Met het programma Een Nieuw Begin helpt ze mensen die er lichamelijk en geestelijk doorheen zitten.

Politie tast in het duister na liquidatie GGZ-directeur
2014 is nog maar net begonnen of de eerste moord is al weer een feit.

Nederland op zijn kop na WK-winst darter Michael van Gerwen
Darts-sensatie Michael van Gerwen is de nieuwe wereldkampioen. De 24-jarige Vlijmenaar won gisteravond in Londen in de finale van de Schot Peter Wright.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 2 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie