Uitzending
RTL Boulevard - 1-5-2020

1-5-2020

RTL Boulevard

182 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nikkie Plessen kan oude TMF-beelden niet aanzien
Het is 25 jaar geleden dat TMF het levenslicht zag. Voor veel vj's een trip down memory lane, maar voor Nikkie is het zenuwslopend.

25 jaar TMF: de vj's doen een boekje open
25 jaar geleden zag The Music Factory oftewel TMF het levenslicht. En razendsnel werd dat zo'n doorslaand succes dat je niet meer meetelde als je niet keek. En om dat succes weer eens flink te vieren, blikken we terug met de grootste vj's van toen.

Anouk Hoogendijk: 'Ondanks coronacrisis dolblij met zwangerschap'
Heugelijk nieuws voor Anouk Hoogendijk. De voormalig voetbalster is in blijde verwachting en kan haar geluk niet op.

Fans zijn weer 'Weg van' Suzan en Freek
Suzan en Freek hebben net als alle andere artiesten heel wat geplande optredens in rook op zien gaan door de corona-ellende. Het succesduo zit al weken samen thuis en dat is natuurlijk gunstig als je samen met je partner een zangduo vormt. Want dan kun je gewoon lekker doorgaan met muziek schrijven. Vandaag komt hun nieuwe single uit, 'Weg van jou'!

Eerste maanden Jinek bij RTL vol hoogtepunten
Na vanavond kan Eva Jinek lekker met de voetjes omhoog, en gezellig bij man en kind op de bank ploffen, want het eerste seizoen bij RTL zit er op. Na 4 maanden bikkelen is vanavond de laatste Jinek van dit seizoen en geeft ze het stokje door aan Beau.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 1 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie