Uitzending
RTL Boulevard - 31-1-2020

31-1-2020

RTL Boulevard

160 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Marlijn Weerdenburg: 'Succes MolTalk is te gek, maar ook heel eng'
Marlijn Weerdenburg heeft haar droombaan gevonden: ze mag in Molltalk samen met mede-presentator Rob Verheijen urenlang speculeren over wie de Mol is. En dat doet ze als oud-finalist graag, omdat ze er dan toch weer een beetje bij hoort.

Het nektapijt mag weer: matjes zijn helemaal hot
Alle modeverschijnselen komen terug, maar op sommigen zit je misschien niet meteen te wachten. Zoals de mat in je nek. Toch is het weer helemaal hip om met een tapijtje boven je kraag rond te lopen.

Monica Geuze laat achterste van tong zien voor eigen tijdschrift
Wendy van Dijk stopt met haar blad en de tijdschriftenwereld is op dit moment nou niet bepaald een vetpot, maar Monica Geuze gaat tch voor een eigen titel. De influencer met meer dan 1 miljoen volgers online, laat ook in dit papierwerk het achterste van haar tong zien.

Gouden RadioRing was n groot feest voor Veronica Inside
Ein-de-lijk was het gisteren zover: het veelbesproken Radiogala. Er is nog nooit zoveel ophef om geweest en de vraag was natuurlijk wie de felbegeerde ring mee naar huis zou nemen. Spoiler: Wilfred Genee.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 31 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie