Uitzending
RTL Boulevard - 29-9-2023

29-9-2023

RTL Boulevard

557 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Waarom loopt iedereen ineens weg met het merk LOEWE?
Ik noem een Gucci, een PRADA, een Louis Vuitton.. Merken die we allemaal wel kennen. LOEWE mag tegenwoordig in één adem worden genoemd met deze grote namen. Ook al draait het modehuis al een behoorlijk tijdje mee in de fashionwereld, het is tegenwoordig de meest populaire van allemaal.

Verslagenheid is groot een dag na het schietdrama: 'Veel verdriet'
De dag na het vreselijke schietdrama in Rotterdam komt er steeds meer afschuwelijke details naar boven over de mentale toestand en het motief van de dader, die drie mensen op klaarlichte dag doodschoot. Het verdriet is groot bij de nabestaanden, die vandaag allemaal stilstaan bij het verlies van hun geliefden.

Leonie zag succes Tatta's niet aankomen: 'Niet te overtreffen'
Vanavond worden in Utrecht tijdens het Nederlands Film Festival de Gouden Kalveren uitgereikt. Één iemand die nu al zeker weet dat ze niet met lege handen naar huis zal gaan, is Leonie ter Braak. Haar film De Tatta's is de best bezochte Nederlandse film van het afgelopen jaar en dat wordt beloond met het Gouden Kalf van het Publiek. Wij gingen tijdens haar visagie nog even langs bij Leonie om over koetjes en gouden kalfjes te praten.

Zó klinkt de comeback van *NSYNC: 'Nieuw modern discojasje'
Nadat NSYNC twee weken geleden vanuit het niets opdook bij de MTV Awards om een beeldje uit te reiken, kwam al gauw het nieuws naar buiten dat de Amerikaanse boyband met nieuwe muziek zou komen. Fans van de groep zijn door het dolle heen want vandaag is dat nummer er en kunnen we luisteren naar 'Better Place' dat ze voor de nieuwe Trolls-film hebben gemaakt.

Wilfred wil Mark Rutte bij Vandaag Inside in de Ziggo Dome
Na het grote succes van de mannen van Vandaag Inside in de Ziggo Dome, moest dat natuurlijk nog een keer haarfijn overgedaan worden. En dat gaat gebeuren! 10 december keert het trio terug in de grote concertzaal voor een avond vol scherpe analyses, anekdotes van Johan die waarschijnlijk net over het randje zijn en een terugblik op het jaar 2023.

Nieuw liedje Lady Gaga, Rolling Stones & Stevie Wonder is smullen
'Sweet sounds of heaven'. Het is niet alleen de titel van het muzikale kindje van The Rolling Stones, Lady Gaga en Stevie Wonder dat vandaag uit is gekomen, maar ook een goeie beschrijving deze nieuwe banger. De muzikale grootheden slaan de handen inéén voor een hemelse gospelsong die Stones waardig is.

Overval heeft grote impact op Robert: 'Trek een sprint naar huis'
Robert Doornbos krijgt een halfjaar geleden de schrik van zijn leven als hij nietsvermoedend over straat loopt en, naar eigen zeggen, met een knuppel op zijn hoofd wordt geslagen. De criminelen beroven hem van zijn telefoon en kostbare Rolex horloge. Vandaag staan de twee verdachten van de gewelddadige overval terecht.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 29 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie