Uitzending
RTL Boulevard - 1-10-2023

1-10-2023

RTL Boulevard

563 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Numidia maakt diepe indruk in Beste Zangers: 'Spannend om te delen'
Zangeres Numidia (23) hoopt naar het songfestival te gaan en wil het liefste door met het maken van popmuziek. Dankzij haar deelname aan 'Beste Zangers' kan niemand meer om haar heen. We spraken de krachtige zangeres.

Scarlett Johansson bestormt al 20 jaar Hollywood, wat maakt haar zo succesvol?
'Lost in Translation', 'The Prestige', 'Vicky Cristina Barcelona'; het is een kleine greep uit de lijst van Hollywoodkrakers waarin Scarlett Johansson (38) de hoofdrol speelt. Het is inmiddels alweer 20 jaar geleden dat de actrice doorbreekt en ze is niet meer weg te denken van het witte doek. Daarnaast maakt ze zich enorm sterk voor de rechten van de vrouw, weet Mandy Woelkens (34).

Ouders Lex Uiting geŽmotioneerd door debuutalbum: 'Raakt me'
Onze eigen Lex Uiting (37) wisselt zaterdagavond de desk van RTL Boulevard in voor een gigantisch podium om zijn debuutalbum voor het eerst ten gehore te brengen. En waarom zou je zoiets klein houden als je ook twaalf honderd Limburgers kan uitnodigen?

'Dronken' Benja Bruijning van podium op set Net als in de film gevallen
Gooi die heupjes maar los en haal de discoschoenen maar uit de kast: er is weer een heerlijke Nederlandse romcom vol muzikale hoogtepunten onderweg. In 'Net als in de film' spelen Noortje Herlaar (38) en Benja Bruijning (39) de hoofdrol en vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek. Maar aan hun succes zit ook een keerzijde...

Hedelse afpersingszaak opgetekend in boek: 'Een van de betere misdaadboeken'
Bij fruitbedrijf de Groot in Hedel wordt vier jaar geleden ruim 400 kilo cocaÔne gevonden. Het bedrijf schakelt de politie in en op dat moment begint een regelrechte nachtmerrie. Medewerkers worden afgeperst en in de regio vinden vijftien levensgevaarlijke aanslagen plaats. Yelle Tieleman schreef een boek over dit schokkende verhaal.

Kijkcijferdrama voor Hotel Hollandia van Paul de Leeuw: 'Moet doen waar hij goed in is'
Paul de Leeuw (61) krijgt vorige week bakken kritiek over zich heen nadat voor het eerst zijn 'Hotel Hollandia' op de buis te zien is. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar werden volgens kijkers niet waargemaakt. Paul zelf noemde de eerste aflevering een 'mislukte pannenkoek' en belooft beterschap. Maar helaas kan ook de tweede aflevering op weinig lovende reacties rekenen...

Dochter van Jim en Bettina maakt debuut in Paw Patrol
Zondagochtend vindt in Amsterdam de premiŤre plaats van 'Paw Patrol: The Mighty Movie'. In de Nederlandse versie van de kinderfilm zijn onder meer de stemmen te horen van Edsilia Rombley (45), Levi van Kempen (35) ťn Posy Bakkum (8). Jawel, de dochter van Jim (36) en Bettina (44).

Bas Muijs ontsnapte aan gijzeling door faken hartaanval: 'Blijft een trauma'
Afgelopen week komt er heftige nieuws naar buiten over acteur Bas Muijs (46). In maart van dit jaar wordt hij gegijzeld, mishandeld ťn afgeperst. Ook wordt hij met een spijkerpistool beschoten. Inmiddels komen er steeds meer details naar buiten.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 1 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie