Uitzending
RTL Boulevard - 24-9-2023

24-9-2023

RTL Boulevard

531 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Miljoen kijkers én kritiek op Paul de Leeuws Hotel Hollandia. -Zangeres Numidia kan haar geluk niet op na een spetterend optreden in Beste Zangers. -Nominaties Gouden Kalveren. -Prins Pieter Christiaan rende tijdens de marathon van Berlijn de longen uit zijn lijf.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Mark Baanders helemaal zichzelf tijdens Expeditie Robinson: 'Mensen vinden me voor het eerst een leuke vent'
Mark Baanders (25) kennen we al een tijdje als verslaggever van 'PowNED', maar verovert nu de harten van televisie kijkend Nederland door zijn deelname aan 'Expeditie Robinson'. Mark is recht voor z'n raap maar eigenlijk gewoon een hele lieve jongen. Vriend en vijand dus voor zijn mede kandidaten. Tijd om bij te kletsen met de verassing van dit seizoen.

Nikkie Plessen neemt nieuwe trends van Milan Fashion week onder de loep
Milaan staat op dit moment weer geheel in het teken van de fashion week. Met grote shows van merken als Gucci, Prada en Versace staat dé modehoofdstad van Italië weer op z'n kop en vullen de straten zich met de crème de la crème van de modewereld. Wij kijken lekker mee met de fashionista's en zetten de beste en meest spraakmakende looks voor je op een rijtje.

Valerio in Suriname voor nieuw seizoen Echte Meisjes In De Jungle: 'Hoefde er niet lang over na te denken'
Het vorige seizoen werd gekenmerkt door afzien in de jungle, vechtpartijen in een rijstveld en lipfillers zo ver het oog reikt. We hebben het natuurlijk over 'Echte Meisjes in de Jungle'. En as we speak is er weer een heel elftal onderweg naar de rimboe. Wij spreken presentator Valerio Zeno (39) die zichzelf alvast mentaal aan het voorbereiden is...

Numidia overspoeld met positieve reacties na vertolking Arcade in Beste Zangers
Zangeres Numidia (23) zorgt bij menig TV-kijker gisteravond voor natte ogen. Tijdens haar optreden in 'Beste Zangers' blaast ze iedereen omver met haar vertolking van Duncan Laurence' (29) 'Arcade'.

Prins Pieter-Christiaan in tranen na marathon in Berlijn: 'Komt van alles los'
Zanger Freek Rikkerink (30) rent zich vandaag - tijdens de marathon van Berlijn - het snot voor de ogen en ook prins Pieter-Christiaan (51) zet daar een sportieve top prestatie neer!

Max Verstappen geeft inkijkje in zijn loodzware trainingen: 'Eén van de zwaarste sporten ter wereld'
Max Verstappen (25), koning van de racerij rijdt vandaag weer foutloos op de Grand Prix van Japan en bezorgt Red Bull de constructeurstitel. Om zoals Max te kunnen autoracen ondergaat de coureur 24/7 loodzware trainingen. Zelfs als er officieel niet gereden wordt, blijft hij bikkelen! Dat is broodnodig, want de G-krachten die de coureurs ondergaan, zijn bepaald niet misselijk.

Veel kritiek op Paul de Leeuws satirische tv-project Hotel Hollandia: 'Verwarrend programma'
Met zijn gloednieuwe satirische programma 'Hotel Hollandia' keerde Paul de Leeuw (61) gisteravond na tien jaar weer terug op de zaterdagavond. En hoewel de eerste uitzending aardig goed bekeken is, zijn de reacties op Paul's nieuwe tv project op zijn zachts gezegd behoorlijk wisselend. Veel kijkers vonden 'Hotel Hollandia' vooral heel erg verwarrend.

Hoofdingang Johan Cruijff Arena bestormd door hooligans: 'Het leek wel oorlog'
Een zwarte dag voor Ajax vandaag. In de klassieker tegen Feyenoord worden bij een 3-0 stand, in het voordeel van de Rotterdammers, door Ajax-supporters fakkels op het veld gegooid. De wedstrijd wordt gestaakt en het is zeer onrustig rondom de Arena. Jermaine Ellenkamp is daar en praat ons bij over de situatie.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 24 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie