Uitzending
RTL Boulevard - 28-9-2023

28-9-2023

RTL Boulevard

524 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Flinke chaos in Rotterdam na schietpartijen en brandstichting in onder meer het Erasmus MC -Marco Borsato was ook in BelgiŽ populair, maar hoe zit dat nu? -En Tino Martin en Mart Hoogkamer slaan handen ineen.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Kim en Kourtney laten geen spaan van elkaar heel in nieuw seizoen The Kardashians
Een nieuw hoofdstuk in de bruiloft-rel in het nieuwe seizoen van The Kardashians'. Eerder zien we dat Kim (42) en zus Kourtney (44) onenigheid hadden omdat Kim vond dat Kourney haar bruiloft had gekopieerd. In de nieuwe aflevering laten de zussen geen spaan van elkaar heel.

Tino Martin en Mart Hoogkamer werken voor het eerst samen, maar gaan 'liever solo'
Tino Martin en Mart Hoogkamer: het zijn de twee grootheden van de Nederlandse volksmuziek. Toch hebben ze nooit eerder samen een nummer opgenomen. Tot nu! De Hollandse meesters komen met de single: 'De Hartslag Van De Stad'.

Wie zijn de it-girls van dit moment? En hoe wordt je er eigenlijk eentje?
Ze zorgen voor de laatste trends en leiden een glamoureus bestaan waar veel mensen jaloers op zijn: it-girls, bekende vrouwen die in de spotlights staan en het leven iets meer kleur geven. Denk aan een Bella Hadid (26) of Kim Kardashian (42). Maar, hoe wordt je een it-girl?

Netflix-docu Harry en Meghan in scŤne gezet: 'Olie op het vuur'
Prins Harry (39) en Meghan (42) zijn net als het weer: als er een tijdje geen vuil aan de lucht blijkt, gaat het rondom de twee weer flink donderen. Zo ook nu. 'The Daily Mail' heeft mails in handen waaruit blijkt dat de twee met hun Netflix-documentaire de boel flink hebben zitten neppen.

Ook Vlaanderen kijkt vol ongeloof naar vervolging Marco Borsato: 'Sentiment zit diep'
Niet alleen in Nederland, maar ook in BelgiŽ is Marco Borsato (56) ooit mega populair. Maar het nieuws dat hij wordt vervolgd voor een zedendelict met een minderjarige, is ook onze zuiderburen niet ontgaan. Aran Bade (38) weet hoe daar wordt gereageerd.

'Schrik zit er nog steeds goed in' na schietincidenten Rotterdam
Flinke paniek in Rotterdam. Meerdere mensen zijn donderdag gewond geraakt bij schietpartijen rondom het Erasmus Medisch Centrum. Onze verslaggever Jermaine Ellenkamp (29) is in de havenstand en heeft het laatste nieuws.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 28 september door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie