Uitzending
RTL Boulevard - 26-9-2023

26-9-2023

RTL Boulevard

524 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Winston Gerschtanowitz over het pijnlijke ongeluk in Miljoenenjacht gisteravond. -De mannen van Kane brengen groot nieuws. -Shane Kluivert vertelt over voetbalcontract bij FC Barcelona. -Dave Roelvink opnieuw in afkickkliniek.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Giel Beelen wil Adam Curry en Doutzen Kroes strikken voor radiozender
Een radioafscheid (na bijna 30 jaar), 'n afgebroken wereldreis, en een eigen radiostation dat nog nergens te horen is. Het zijn roerige tijden in het leven van voormalig shock-jock Giel Beelen. En dan heb ik het belangrijkste nog niet benoemd: over een maand komt de ooievaar langs in huizen Beelen, hij wordt papa!

Geruchten over radio-overstap Rob Stenders: 'Hij is altijd welkom'
Rob Stenders stopt als zendermanager bij Radio Veronica. Dat laat de nieuwe eigenaar Mediahuis weten na geruchten die vandaag in de ether werden geslingerd door radiocolumnist Patrick Kicken. Stenders zou om gezondheidsredenen zijn taken hebben neergelegd. Hij blijft nog wel actief als presentator van zijn middagprogramma op de zender. Volgens Kicken klopt dat niet. Hij stelt dat de DJ naar NPO Radio 2 gaat om daar bij BNNVARA aan de slag te gaan. Manager Audio Arjan Penders laat vandaag aan ons weten dat hij die geruchten ook heeft gehoord en dat Rob altijd welkom is bij BNNVARA.

Acteurs en actrices over filmen van intieme scènes: 'Ongemakkelijk'
Waar vroeger op set van films en tv-series vrij laconiek werd gedaan over het opnemen van intieme scènes met zoenen en seksuele handelingen, kan dat tegenwoordig écht niet meer. Sinds de MeToo-beweging zorgt een intimiteits-coördinator dat er niets gebeurt wat iemand niet wil. In de documentaire 'Mag ik je aanraken' vertellen acteurs als Waldemar Torenstra, Jeroen Krabbé en Georgina Verbaan over hun ervaringen.

Dafne Schippers ziet tv-carrière wel zitten: 'Geeft mij energie'
Met olympisch zilver, twee wereldtitels en vijf keer EK-goud hangt Dafne Schippers vandaag met opgeheven hoofd haar renschoenen aan de wilgen. De atleet deelt vandaag een video op haar instagram waar in ze bekend maakt een punt achter haar illustere atletiek carrière te zetten. Zojuist gaf ze een persconferentie in Papendal en onze Lex Uiting was daar als de kippen bij.

Royce de Vries na uitspraak Nicky Verstappen: 'Het gevecht is over'
Jos B. moet zijn straf voor het het doden, misbruiken en ontvoeren van Nicky Verstappen definitief uitzitten. Dat heeft de Hoge Raad vandaag bepaald. Dit betekent dat de 16-jarige gevangenisstraf die hem eerder werd opgelegd, in stand blijft. Wel krijgt hij, door de lange duur van de procedure, drie maanden strafkorting. De ouders van Nicky zijn blij dat er nu een einde is gekomen aan een jarenlange, slopende procedure.

BN'ers onder de indruk van docu Kane: 'Mooi en intiem'
In het Koninklijk Theater Tuschinski kwamen gisteravond de Nederlandse sterren niet samen voor de nieuwe James Bond of Batman. Nee, de documentaire over de band KANE verscheen voor het eerst op het witte doek. Onze Lex was daarbij en sprak de bandleden, maar ook vele, vele fans...

Bas Muijs werd gewurgd: 'Tragedie van jewelste voor hem'
Juicevlogger Yvonne post vanmiddag een verontrustend bericht over Bas Muijs. Hij zou onder dreiging van een spijkerpistool ontvoerd en mishandeld zijn. We hebben navraag gedaan bij de acteur en helaas blijken deze schokkende berichten te kloppen.

Esra over hereniging met Bram: 'Werd helemaal warm van binnen'
Met de nominatie voor de Televizierring in de achterzak, kun je wel stellen dat B&B Vol Liefde dé zomerhit was van 2023. En ook nu nog kunnen we geen genoeg krijgen van de updates die de kandidaten op de socials zetten. Zo hoorden we gisteren van Bram in Zweden dat hij nu voor onbepaalde tijd zijn liefje Esra over de vloer heeft. Ze zitten volledig op een roze wolk en wij spraken de lovebirds vandaag over hun eerste dagen als samenwonend stel.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 26 september door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie