Uitzending
RTL Boulevard - 27-9-2023

27-9-2023

RTL Boulevard

776 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Het Openbaar Ministerie ziet genoeg redenen om de zaak tegen Marco Borsato door te zetten. -Dramaserie over het leven van Patty Brard. -GTST-collega's reageren op de heftige gebeurtenissen van Bas Muijs, Caroline de Bruijn en Erik de Vogel.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

OG3NE zingt het Wilhelmus live voor voetbalinterland: 'Wel een uitdaging'
De meiden van OG3NE hadden gisteravond last van knikkende knien. De drie zussen kregen namelijk de eer om, voorafgaand de interland Nederland-Engeland, het Wilhelmus te vertolken in het uitverkochte voetbalstadion in Utrecht. Dit optreden markeerde de eerste keer in meer dan 10 jaar dat het Nederlandse volkslied voor een interland live werd gezongen. Wij spraken met de meiden over deze onvergetelijke ervaring.

Ferri Somogyi hoopte dat het verhaal over Bas 'niet naar buiten' kwam
Gisteren kwam het schokkende nieuws naar buiten dat GTST-acteur Bas Muijs (46) eerder dit jaar werd ontvoerd, mishandeld en bedreigd met een spijkerpistool. Een ongelooflijk verhaal dat ook de mensen in zijn omgeving moeilijk kunnen bevatten. Zo ook zijn collega's op de set van de soapserie. En los van de verbijstering over dit nieuws, kwam Yvonne Coldeweijer gisteravond met nog een bericht over de vrouw die in deze zaak betrokken zou zijn.

Dit is volgens Leco de nieuwste wenkbrauwtrend
De wereld van wenkbrauwtrends blijft zich vernieuwen, met de ene keer strakke en korte wenkbrauwen en de andere keer dikke, volle exemplaren die hoog boven de ogen zweven. Nu is er opnieuw iets nieuws: de brow lamination. Volgens kenners, en ja, er zit er hier n naast me, en nee, ik bedoel niet Luuk, is dit een trend die blijft.

John van den Heuvel blij dat vermeende slachtoffer 'eindelijk serieus genomen wordt'
Marco Borsato (56) wordt definitief vervolgd voor onzedelijk gedrag tegenover een minderjarig meisje. De zedenrecherche deed bijna 2 jaar intensief onderzoek, nadat het vermeende slachtoffer op 14 december 2021 aangifte deed tegen Marco. Het OM heeft vandaag, besloten de zaak voor de rechter te brengen. Nieuws waar iedereen op zat te wachten.

Leco vertelt hoe het met Leontine gaat na bekendmaking vervolging Marco
De langverwachte beslissing is genomen: Marco Borsato (56) zal definitief terechtstaan voor onzedelijk gedrag tegenover een minderjarig meisje. Visagist Leco van Zadelhoff (55) is bevriend met de familie en zegt vertrouwen te hebben in het rechtssysteem van ons land. Hoewel hij geen uitspraak kan doen over of hij een van de 29 getuigen in de zaak is, laat hij wel weten dat hij contact heeft met Leontine (55).

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 27 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie