Uitzending
RTL Boulevard - 28-5-2018

28-5-2018

RTL Boulevard

609 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Eerste beelden Het Perfecte Plaatje
Alle deelnemers voor het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje zijn bekend! Vandaag was de eerste opnamedag in Utrecht en Patty vroeg speciaal voor ons wat haar medekandidaten daarvan vonden.

Tegenslag voor Gerard Joling
Een zuur bericht voor Gerard na de Toppersconcerten. Zijn 89-jarige moeder Janny is trouwe fan en woont al jaren alle concerten bij. Gisteren bij thuiskomst stond de politie bij haar voor de deur en bleek dat er tijdens een van de shows bij haar is ingebroken.

Vergeet krantenwijk: z komen jongeren aan hun geld
Iets bijverdienen met een krantenwijk is z jaren tachtig. Pubers van nu doen het helemaal anders. Zij kopen gewilde en exclusieve kledingstukken in, om die daarna weer met dikke winst te verkopen.

Katy Perry maakt dromen waar
De 29-jarige Julie Carpino timmert al jaren aan de weg met haar Katy Perry Cover-band. Het is haar stoutste droom om samen met de popzangeres iets te zingen. Gisteravond in de Ziggo Dome kwam deze uit.

Onze boerderij maakt heel wat los
Na het succes van Boer Zoekt Vrouw, duikt Yvon Jaspers in Onze boerderij in het boerenleven. Gisterenavond vertelde boer Frans dat hij vanwege een milieumaatregel 21 koeien moet laten slachten. Daar kan Yvon met haar boerenverstand niet bij.

Patricia Paay oog in oog met daders seksvideo
Begin vorig jaar sprak Nederland dagenlang over bijna niets anders: de seksvideo van Patricia Paay. Vandaag was de geruchtmakende rechtszaak!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 28 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie