Uitzending
RTL Boulevard - 25-5-2018

25-5-2018

RTL Boulevard

502 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Shelly Sterk is de mooiste vrouw van het land
Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste babe van het land? Mannenblad FHM deed de afgelopen maanden uitvoerig onderzoek en presenteerde gisteren de allermooiste: Shelly Sterk.

Viktor & Rolf: designers of kunstenaars?
Zeg je Viktor, dan hoor je Rolf. Het succesvolle modeduo domineert al 25 jaar de modewereld en dat jubileum wordt groots gevierd met een tentoonstelling in de Rotterdamse Kunsthal.

Johnny de Mol geniet met volle teugen van het vaderschap
Johnny en Anouk zijn sinds kort de trotse ouders van hun zoontje. We vroegen Johnny hoe het ging met zijn jonge gezinnetje.

John: 'Holleeder-zaak wordt nog veel spannender'
In de strafzaak tegen Willem Holleeder heeft de rechtbank maar liefst 22 zittingsdagen ingeruimd over de liquidatie van Cor van Hout. Vandaag was de tweede.

Gezocht: een vervanger voor Eva Jinek
Eva Jinek gaat op 3 augustus met zwangerschapsverlof en nu wordt er druk gezocht naar een vervanger.

Clarice Stenger: 'Er is weinig van Harvey Weinstein over'
Langzaam sluit het net zich rondom de grote namen in de filmwereld die beschuldigd worden van #METOO schandalen. Een paar uur geleden meldde Harvey Weinstein zich bij de politie in New York.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 25 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie