Uitzending
RTL Boulevard - 31-5-2018

31-5-2018

RTL Boulevard

473 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Rapper JeBroer komt met emotioneel nummer
Na zijn monsterhit Kind van de Duivel komt bad boy JeBroer met een verrassend gevoelig liedje - samen met Gers Padoel - over zijn schoonzusje Malu, die het syndroom van Down heeft.

De leukste voetbalkantine gaat het theater in
Na alle bioscoophits en series over de voetballers in All Stars kun je binnenkort alle verhalen uit de voetbalkantine beleven in het theater!

Patty Brard stort haar hart uit
Na Patricia Paay en cabaretier Xavier Guzman legt vanavond Patty Brard haar ziel bloot in het RTL5 programma In Therapie. De zakdoekjes waren niet aan te slepen.

Hollywood smult van Pablo Escobar
Het verhaal over drugsbaron Pablo Escobar is al vaak verteld. En er is weer een nieuwe versie! In de film Escobar speelt Javier Bardem Pablo, Penlope Cruz speelt zijn minnares en journalist.

Dominique Weesie salariskoning NPO
31 NPO'ers verdienen meer dan 181 duizend euro; de Balkenende-norm. Dit blijkt uit onderzoek van RTL Z over grootverdieners bij de NPO. De opvallendste naam van de lijst is Powned omroepbestuurder Dominique Weesie.

Olcay kijkt op tegen Kim Kardashian
Kim Kardashian die praat over hervorming van gevangenisstraffen. Ja, dat kan echt! Het gebeurde vannacht in het Witte Huis van president Donald Trump.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 31 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie