Uitzending
RTL Boulevard - 23-5-2018

23-5-2018

RTL Boulevard

499 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Deze fotograaf kijkt in de ziel van de sterren
Martin Schoeller is een begrip in de fotografiewereld. Hij zet iedereen - van staatshoofd tot straatschoffie - extreem close op de kiek. Nu brengt hij een flitsbezoek aan Nederland voor z'n expositie.

Wilfred Genee: 'Arie Boomsma is hartstikke gek'
Het moddergooien tussen Arie Boomsma en de mannen van VI gaat nog even door. Op 12 juni komt 't tot een confrontatie en Wilfred blikt nu alvast vooruit.

Chewbacca steelt de show in nieuwe Star Wars-film
Alle Star Wars fans kunnen zich weer verzamelen in de bioscoop voor een nieuwe film. In Solo: A Star Wars Story kom je veel meer te weten over de geschiedenis van Han Solo en Chewbacca!

Moeder en zoon staan terecht voor moord op vader
Wat als je tante en neef je opbellen met de vraag of je het door hun gedode lichaam van je oom wil laten verdwijnen? Dat overkwam Michael Campagne. Vandaag stonden zijn tante en neef terecht.

Peter R. de Vries betaalt zijn publiek voor aanwezigheid
Peter R. de Vries haalde vandaag het nieuws, omdat hij het publiek van zijn programma De Raadkamer een vergoeding geeft. Maar dat is helemaal niets nieuws in Hilversum.

Sanne Wallis de Show krijgt internationale pers over zich heen
Sanne Wallis de Vries heeft met haar nieuwe televisieprogramma heel wat mensen boos gemaakt. Haar parodie op het winnende songfestivallied is namelijk compleet verkeerd uitgepakt.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 23 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie