Uitzending
RTL Boulevard - 1-6-2018

1-6-2018

RTL Boulevard

479 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dr. Pol zoekt Nederlandse collega
Nicolette Kluijver gaat op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega, en misschien wel zijn opvolger, voor de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol.

Bandjes nu ook in TVOH
Goed nieuws voor aanstormende bandjes in Nederland: het is nu mogelijk om je met zijn allen op te geven voor het nieuwe seizoen van The voice of Holland.

Anorexia niet langer een vrouwenziekte
Anorexia wordt nog altijd gezien als typische vrouwenziekte. Maar nu het probleem steeds zichtbaarder wordt, is er zelfs een term voor de eetstoornis onder mannen: manorexia.

Famke Louise openhartig over vreemdgaan Snapking
Famke Louise zingt in haar nieuwe clip Zonder jou over vreemdgaan. Wij spraken vandaag Famke Louise en haar ex, Snapking.

Paul de Leeuw weg bij BNNVARA
Paul de Leeuw gaat na de zomer aan de slag bij Holland's Got Talent. De presentator zal daar te zien zijn als jurylid.

Marc heeft een tte--tte met Mxima
Koningin Mxima was afgelopen week in India als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties. Ze zet zich al tien jaar wereldwijd in om financile diensten voor iedereen toegankelijk te maken. Marc reisde mee in haar kielzog.

Kanye West: gestoord of geniaal?
Twee jaar na zijn laatste album is Kanye terug met een nieuwe plaat. Maar is het nou geniaal of gestoord?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 1 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie