Uitzending
RTL Boulevard - 30-5-2018

30-5-2018

RTL Boulevard

480 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Groots Met Een Zachte G 2019 is een feit
Na een roerige periode in zijn leven lanceert Guus een nieuw album: Geluk. Ook heeft de zanger groot nieuws!

Sylvia en John ondernemen actie tegen ex-lief
Afgelopen vrijdag deed topmodel Sylvia Geersen bij RTL Boulevard een noodoproep naar onze John van den Heuvel om van haar stalkende ex af te komen.

Ashtonia komt tot leven
De heren van de Ashton Brothers kapen de komende twee maanden wederom een kasteel in Zeist om fantasieland Ashtonia met hun totaaltheater tot leven te wekken. Overmorgen gaan ze los, maar Marieke mocht vandaag al een kijkje nemen.

OM gaat de strijd aan met Hells Angels
Nu motorclub Bandidos eind vorig jaar werd verboden, acht het OM de tijd rijp voor een nieuwe poging wat betreft de Hells Angels.

Bijzondere actie BLF
Een bijzondere actie van BLF: de Zeeuwse band heeft alle inwoners van het dorp Zoutelande uitgenodigd voor Concert at Sea. Alle 1631 inwoners mogen gratis naar binnen!

Roseanne per direct van de buis
De miljoenenserie Roseanne is per direct van de buis gehaald nadat de actrice op Twitter een racistische opmerking plaatste.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 30 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie