Uitzending
RTL Boulevard - 29-5-2018

29-5-2018

RTL Boulevard

449 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Iris geeft haar planten menstruatiebloed
Menstruatie is anno 2018 voor veel mensen nog altijd een taboe, of iets om te lachen. Dat moet maar eens afgelopen zijn vindt de Community.

Zenders pakken uit met WK
Hoewel het Nederlands Elftal ons flink heeft laten vallen, gaan we niet bij de pakken neer zitten. De belangrijkste vraag luidt nu:wie moeten we toejuichen?

Rechter geeft Volkert van der G. gelijk
De familie van Pim Fortuyn hoopt dat Volkert van der G. snel uit Nederland vertrekt. Van der G., de moordenaar van Fortuyn, had in een kort geding tegen de Staat geist dat hij zich niet meer bij de reclassering hoeft te melden. De rechter heeft hem gelijk gegeven.

Willem Holleeder tekeer tegen zus Astrid
Willem Holleeder is vandaag zestig geworden, maar dat weerhoudt de rechtbank er niet van om gewoon door te gaan met het proces. Vandaag kwam zus Astrid opnieuw naar de Bunker en dat ging er hard aan toe.

Jamai heeft iets te vieren
Jamai heeft iets te vieren: zijn contract is zojuist met vier jaar verlengd bij RTL 4! Ook heeft hij nog meer leuk nieuws.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 29 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie