Uitzending
RTL Boulevard - 23-5-2021

23-5-2021

RTL Boulevard

314 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nog even genieten: alle hoogtepunten van het songfestival 2021
Het Eurovisisongfestival, heeft na twee jaar eindelijk weer een nieuwe winnaar, maar Itali komt er zeker niet zonder schandalen vanaf. Onze songfestivaldeskundige Aran Bade (36) heeft alle details.

'Dit was het beste songfestival ooit'
Knappe kop die zaterdagavond een bekende Nederlander aantrof die nit aanwezig was bij het spektakel in Ahoy. Richard Groenendijk (48), Ruth Jacott (60) en OG3NE waren van de partij.

Rockband Mneskin wil songfestival naar Rome halen
Nu de Italiaanse Mneskin heel Ahoy rockt en er met de winst vandoor gaat, is de euforie bij de rockband compleet. Songfestivaldeskundige Aran Bade (36) sprak de winnaars direct na afloop.

Chantal Janzen: 'Voor het eerst in mijn leven cht genoten'
'Idols', 'X-Factor', 'The Voice', het 'Gouden-Televizier-Gala': geen kls valt Chantal Janzen (42) te zwaar. Maar hoe kijkt de blonde heldin terug op de presentatieklus van haar leven? We vragen het haar zelf!

Jan en Edsilia blazen stoom af na songfestivalweek: 'Zo gaaf'
Voor het oog van zo'n 200 miljoen mensen - in het Engels - presenteren is natuurlijk best spannend. Toch bleef ons Nederlandse presentatiekwartet de hele avond staan als een huis. Na afloop zijn ze euforisch, maar ook opvallend nuchter.

Jeangu Macrooy blikt terug op 'fantastische ervaring'
Met slechts elf punten van de vakjury was het net de gedroomde avond voor Jeangu Macrooy (27). Gelukkig kijkt 'ie er vandaag toch met een positief gevoel op terug.

Afrojack wil meewerken aan volgende Nederlandse songfestivalinzending
Met een strakke en flitsende show hebben Afrojack (33) en Glennis Grace (42) ons kikkerlandje zaterdagavond ng groter op de muzikale kaart gezet. Maar de dj heeft nog meer plannen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 23 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie