Uitzending
RTL Boulevard - 24-1-2020

24-1-2020

RTL Boulevard

226 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Floor Jansen hoopt dat alles op zijn plek valt
Vorig jaar haalde menig Nederlander nog zijn schouders op bij het horen van de naam Floor Jansen. Sinds haar Beste Zangers-avontuur strijkt de zangeres nu ook in Nederland neer voor haar eerste theatertour.

Gaat Maarten van der Weijden voor een vierde poging?
Maarten van der Weijden had een zware dag. Zijn wereldpoging om 24 uur achter elkaar te zwem is mislukt. Gaat hij voor een vierde poging?

Maarten van der Weijden ziet zijn droom uiteen spatten
Maarten heeft vandaag zijn derde poging om het wereldrecord 24 uur zwemmen in zwembad de Warande in Oosterhout gestaakt. De Olympisch zwemmer kreeg het rond het middaguur zwaarder en zwaarder, en besloot na 18 uur op te geven. Wij zochten hem op.

Patrick uit Het Rotterdam Project is tot over zijn oren verliefd
Patrick van der Jagt heeft iets te vieren! Op zijn 45ste verjaardag maakt de voormalig dakloze en verslaafde via Instagram bekend dat hij de liefde heeft gevonden.

Bram Moszkowicz: 'Ik heb grove fouten gemaakt'
Voormalig-advocaat Bram Moszkowicz wil het liefst morgen weer aan de slag als strafpleiter. Maar daarvoor heeft hij eerst goedkeuring van hoger hand nodig. Strafrechtadvocaat Marielle van Essen vertelt of dat een goede idee is.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 24 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie