Uitzending
RTL Boulevard - 19-5-2020

19-5-2020

RTL Boulevard

151 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Kun je coronaproof kleding passen tijdens het winkelen?
Nu de maatregelen langzaamaan worden versoepeld, is een van prangende vragen hoe we nu coronaproof kunnen winkelen.

Goedele Liekens woest op politie voor verspreiden nepnieuws over corona-barbecue
Dit weekend meldden we al, hier bij RTL Boulevard, dat de dochter van Goedele Liekens is betrapt door de politie op een illegale corona-barbecue. Maar het verhaal lijkt nog een staartje te krijgen nadat Goedele in de Belgische pers ook zelf beschuldigd wordt van het feit dat ze aanwezig was op dat illegale feest. Volgens de seksuologe is de politie verantwoordelijk voor het lekken van dit nepnieuws en ze onderneemt nu stappen.

'Meest gezochte man van Brabant' Toon R. opgepakt
Hij was 'de meest gezochte man van Brabant', Toon R. Gisteravond werd hij, na maanden lang van de radar te zijn verdwenen, in een vakantiehuisje in Gelderland aangehouden. Justitie verdenkt hem en zijn al eerder aangehouden familieleden van zeer ernstige delicten.

Lekker in de zon? Speciale app toont de gevaren
Met de mooie zonnige dagen voor de deur, gaan we nu met gepaste afstand naar het strand. Vooral jongeren vinden het heerlijk om een mooi bruin kleurtje te kweken. Maar een speciale app gemaakt door huidartsen, blijkt na onderzoek een goede wake up-call. Met 1 druk op de knop laat het zien hoe je er in de toekomst uit zal zien na jaren van te veel zon. En dat is flink schrikken.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 19 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie