Uitzending
RTL Boulevard - 21-5-2020

21-5-2020

RTL Boulevard

196 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Boer Geert uit Boer zoekt Vrouw heeft in Ingrid de 'wauw-factor' gevonden
Boer Geert, uit Boer Zoekt Vrouw, heeft de koe bij de horens gevat. Daarmee heeft hij eindelijk z'n speld in de hooiberg gevonden en z'n potje wat op zijn dekseltje past. Sinds kort laat niet Vera of Angela, maar de blonde Ingrid zijn boerenhart sneller kloppen. Zojuist spraken we ze op het boerenerf en het is echt dikke mik tussen de twee!

Veel animo voor tweede editie Slimste Mens-pubquiz
De eerste pubquiz van De Slimste Mens, om iedereen in quarantaine een kleine beetje entertainment te bieden, verliep jammer genoeg niet geheel vlekkeloos. De servers raakten overbelast waardoor deelnemers hun antwoorden 'ouderwets' moesten mailen. Maar zand erover, we doen het gewoon nog een keer. Philip Freriks is vanavond terug met de tweede! Hij heeft er zin in, en hij is niet de enige...

Famke Louise komt na zware periode met gloednieuwe muziek
Hits, vlogs, documentaires... Famke Louise draait haar hand er niet voor om. Morgen lanceert de zangeres de track: Jouw Moment, ge√Įnspireerd op de donkerste dagen uit haar 21-jarige leven . Wij spraken haar exclusief en hebben de primeur van dat gloednieuwe nummer!

Ook de voetbalwereld heeft financieel zwaar te lijden door coronacrisis
Bij profvoetbal denken mensen al gauw aan Virgil van Dijk, Lionel Messi en Frenkie de Jong. Zij leveren stuk voor stuk hun salaris in vanwege de gigantische financiŽle problemen die in de voetbalwereld zijn ontstaan door de corona-crisis. Maar een gemiddeld voetballer heeft helemaal geen miljoenen op de bank staan. Of, wat dacht je van de materiaalman of de stewards... Ook zij zijn allemaal de dupe van deze pandemie. Een echte oplossing lijkt nog niet in zicht...

RTL Boulevard "Aflevering 142"
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met ťťn of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

GTST zal na er zomercliffhanger heel anders uit komen te zien
Waar onder andere de Vlaamse en Australische soaps de afgelopen weken alweer zijn opgestart en zelfs een kijkje achter de schermen gaven, bleven de poorten naar Meerdijk maandenlang potdicht. Maar bij Gods Gratie mochten we vandaag maar liefst twee castleden van Goede Tijden Slechte Tijden spreken over de zomercliffhanger van dit seizoen. Vanwege de corona-crisis ligt alles stil en moeten we noodgedwongen volgende week al voor maanden afscheid nemen van de soap der soaps.

Hoe nu verder voor Goede Tijden, Slechte Tijden?
Nu de zomercliffhanger dichterbij komt, wordt er druk gekeken naar het vervolg van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 21 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie