Uitzending
RTL Boulevard - 17-7-2013

17-7-2013

RTL Boulevard

998 x bekeken | 0 reacties
2
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Glennis Grace huurt advocaat in
Glennis Grace heeft een advocaat ingehuurd vanwege een huurconflict.

Familie Heitinga geniet op Ibiza
Voetballer John Heitinga en zijn Charlotte Sophie nemen 't ervan op het zonnige Ibiza. We spraken het stel en ook hun twee kids waren aanwezig. Al was er wel eventjes verwarring over wie nou wie aan het interviewen was...

Alec Deckers gaat pa Richard achterna
De appel val niet ver van de boom. Alec Deckers staat vijf keer per week op de tennisbaan. Zijn vader Richard Krajicek heeft altijd gezegd dat hij Alec niet wil coachen, maar toch kan hij het niet laten.

'De slimste Mens' terug op televisie
Vanaf maandag is 'De slimste Mens' terug op de buis. Philip Freriks en jurylid Maarten van Rossem gaan weer op zoek naar de knapste kop van Nederland. En met Maartens scherpe tong, kunnen de deelnemers hun borst maar beter nat maken.

Megadeal voor Kevin Strootman
Profvoetballer Kevin Strootman speelt sinds 2011 voor PSV, maar deze week wordt bekend dat de middenvelder bij AS Roma gaat spelen.

Op surfkamp met Dorian van Rijselberghe
Wat is er nou gaver dan je favoriete sport leren van de beste atleet in die discipline? Olympische gouden medaille winnaar Dorian van Rijsselberghe geeft deze zomer les op verschillende windsurfscholen. We namen vandaag een kijkje.

Op babybezoek bij Remco Bastiaansen
Ex-danser Remco Bastiaansen zit op een roze wolk, en da's niet zo gek: vorige week werd hij vader van dochter Alicia.

Volop naar de bioscoop deze zomer!
Nu het kwik eindelijk een tijdje boven de 20 graden blijft hangen is een avondje bioscoop wellicht niet je eerste prioriteit. Maar juist in de zomer slingert Amerika de meest bombastische blockbusters de markt op. Dus een paar uur in de airconditioning is helemaal niet zo'n gek idee.

Royal babygekte in Engeland
In Engeland is de babygekte tot het kookpunt gestegen. De pers bivakkeert al weken voor het ziekenhuis voor het eerste kiekje. Afgelopen zaterdag was Kate uitgerekend, maar vooralsnog is er geen teken van nieuw leven.

Nieuwe show Hans Klok in premiere
Vanavond is DE avond voor illusionist Hans Klok, zijn show de New Houdini gaat in premiere in Koninklijk Theater Carre.

Tour de France is weer populair!
Nog geen half jaar geleden praat iedereen verbitterd en ironisch over de Tour de France. Nu lijkt toch de bekende Tour-koorts te zijn losgebarsten.

Platencontract voor B-Brave
Een spannende dag vandaag voor B-Brave. De heren hebben groot nieuws!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard is uitgezonden op woensdag 17 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie