Uitzending
RTL Boulevard - 17-11-2023

17-11-2023

RTL Boulevard

449 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Dolly Parton vindt zichzelf opnieuw uit met Rock and Roll-album
Denk je aan Dolly Parton, dan denk je aan glitter, glamour én countrymuziek. Maar de blonde zangeres heeft besloten om het over een totáál andere boeg te gooien. Vandaag komt haar nieuwe album 'Rockstar' uit en dat is - zoals de naam het misschien al verklapt - een rockalbum.

Nienke Plas blikt terug op bewogen tijd: 'Ik breek bijna'
Na een heftige hartoperatie is het dochtertje van Nienke Plas langzaam weer aan het opkrabbelen. De bijna 1 jaar oude Harley moest vorige week onder het mes nadat ze eerder dit jaar ook al eens een spoedoperatie heeft ondergaan door een aangeboren hartafwijking. De kleine is inmiddels thuis en Nienke weer aan het werk, waar Aran haar opzocht.

Meghan hint op nieuwe projecten: 'Van alles klaarliggen'
Meghan Markle lijkt helemaal haar draai te hebben gevonden in LA, gisteren verscheen ze op de rode loper van Variety bij het Power of Women event. En daar sprak ze voor het eerst sinds de Netflix-serie met de pers. Maar terwijl het in de US of A alleen maar zonnig is, regent het in Engeland cats and dogs, want een nieuw explosief boek gooit daar weer alles op z'n kop.

Rechter Heinekenzaak gewraakt vanwege Judas-rol man
Een bezoekje van acteur Ronald Top, die Peter R de Vries speelde in de serie Judas, op het werk van zijn vriendin, rechter Eva Slager, blijkt grote gevolgen te hebben. Hij nam namelijk een kijkje bij een zitting bij die gaat over het witwassen van het Heinekenlosgeld, zo meldt Follow the money vandaag. Het feit dat Ronald een tijd geleden in de huid van Peter R de Vries kroop, is voor de verdachte reden genoeg om de rechtbank niet meer te vertrouwen.

Roxy Dekker scoort nieuwe hit met Satisfyer: 'In extase'
Zeg je Roxy Dekker, dan zeg je onder andere: Annefleur-vakantie en Satisfyer! De Amsterdamse zangeres gaat op dit moment als een raket en gaat met haar muziek ook helemaal viral op social media. Met dít nummer, Satisfyer komt ze vandaag zelfs binnen op 35 in de Top 40! We spraken haar over haar enorme succes.

André en Bridget hebben het bijgelegd: 'Excuses aangeboden'
Morgen verschijnt het vervolg op Cross Roads, de documentaire waarin Andre Hazes zichzelf vorig jaar volledig blootgaf en openlijk sprak over zijn verslavingen. In dit tweede deel zien we hoe het de zanger vergaat op weg naar zijn comeback op het grote podium. Maar uiteraard wil ook iedereen weten: wat speelt er toch allemaal in die familie?

Onrust op F1-circuit: '1,5 miljoen dollar schade'
Dit weekend wordt de bekende 'strip' in Las Vegas volledig omgetoverd tot hét decor van de de Formule 1. Hoewel alle toeters en bellen weer uit de kast werden getrokken en Vegas er hélemaal klaar voor lijkt te zijn, blijkt dat de baan er nog niét helemaal klaar voor is. Losliggende putdeksels zorgen voor grote problemen en zouden zelfs levensgevaarlijk zijn. Kortom, onrust op het circuit.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 17 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie