Uitzending
RTL Boulevard - 11-10-2020

11-10-2020

RTL Boulevard

246 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Patrick Martens en Ron Boszhard blikken terug op WIDM-avontuur
Ruim 2,8 miljoen mensen waren gisterenavond in shock na de aflevering van 'Wie is de Mol?' Maar liefst twee kandidaten moesten het spel verlaten. Zowel Patrick Martens als een van de meest verdachte kandidaten van dit seizoen, Ron Boszhard, zagen hun tweede Mol-avontuur opnieuw stranden.

Peter R. over 'meest afschuwelijke moordzaak' die hij ooit heeft behandeld
Ed Zandstra werd tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld voor betrokkenheid bij een drievoudige roofmoord in 2001. Maar, zo beweert Zandstra, hij zou tijdens deze zogenaamde Playstation-moorden de woning nt hebben verlaten toen de schoten werden gelost. Hij wil een herziening van zijn zaak afdwingen. Peter R. blikt erop terug en noemt het 'n van de meest afschuwelijke moordzaken' die hij ooit op zijn bureau heeft gekregen.

Neefje Johan Cruijff schittert als Amerikaanse soapie
De half-Nederlandse Dellon de Metz maakt woensdag zijn debuut in de razend populaire Amerikaanse serie 'The Bold and the Beautiful'. Onze Eric de Munck spreekt de nieuwe telg van de Forrester soap-familie, die ook nog eens familie blijkt van niemand minder dan Johan Cruijff.

Frank en Rogier kibbelen rustig door
Frank en Rogier hebben een heftige week vol sleaze and dirt achter de rug. Het stel praat niet meer met elkaar en wonen niet meer in hetzelfde huis sterker nog ze wonen zelfs in een ander land. Nadat Rogier prive-informatie over het vermogen van Frank in het blad Priv openbaarde barstte de bom. Maar Aran sprak Frank vandaag uitgebreid en er blijkt een eerste stap te zijn gezet.

400 outfits verder en koningin Mxima schittert als nooit tevoren
Dat mode door het blauwe bloed van Koningin Maxima stroomt moge duidelijk zijn. Toch heeft de koningin in de afgelopen jaren een behoorlijke verandering doorgaan. Met 400 Koninklijke outfits op de teller blikken we terug op haar fashiontransformatie.

Queen Elizabeth stopt met verkoop ansichtkaarten zoon prins Andrew
Medewerkers van Balmoral Castle, het kasteel van de Britse koningin Elisabeth, staan nu waarschijnlijk met z'n allen bij de papierversnipperaar want de Koningin heeft besloten niet langer ansichtkaarten met Prins Andrew te verkopen in het cadeauwinkeltje, zo meldt 'The Sun'. Eerder kwam de prins in opspraak door zijn contact met de overleden misbruik-miljardair Jeffrey Epstein.

Diederik Jekel legt uit waarom nieuwe lockdown 'onvermijdelijk' lijkt
Het werd het 'Weekend van de Waarheid' genoemd, maar wat is die waarheid geworden? Het aantal met corona besmette Nederlanders blijft toenemen en we zijn de brandhaard van Europa geworden. Nieuw strenge maatregelen lijken onvermijdelijk, Diederik Gommers heeft het zelf over een lockdown. Ook Diederik Jekel denkt dat de maatregelen strenger zullen n moeten worden.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 11 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee