Uitzending
RTL Boulevard - 7-10-2020

7-10-2020

RTL Boulevard

221 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Moedige moeder Nicky Verstappen liet zelfs Jos B. niet onberoerd
Ruim 20 jaar na de dood van Nicky Verstappen spraken vandaag moeder Berthie en zus Femke eindelijk voor het eerst over hun gevoel, verdriet en boosheid tegen Jos B. Zij houden hem verantwoordelijk voor de dood van hun 11-jarige zoon en broertje. RTL Boulevard beleefde deze beladen dag van dichtbij met de familie Verstappen.

Eddy Zoey eert overleden Eddie van Halen met waanzinnige gitaarsolo
Het Nederlandse rockicoon Eddie van Halen is overleden aan de gevolgen van keelkanker. De gitaarvirtuoos verwierf met zijn band wereldfaam door grote hits als Jump en Why Can't This Be Love. Eddie werd 65 jaar.

Grote vraagtekens bij column van Naomi van As: had ze nou corona of niet?
In een hele vage column voor Ouders van Nu beschrijft Naomi van As dat ze corona-gerelateerde klachten heeft gehad als koorts, hoofdpijn, rare smaak, pijn in haar hele lichaam en "een gevoel op haar borst". Ze besluit om in de logeerkamer te slapen om Sven en dochter Kae niet aan te steken, en voelde zich 9 dagen hondsberoerd. De lezer blijft met enorme vraagtekens achter, want heeft ze zich nou laten testen en had ze nou corona?

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 7 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee