Uitzending
RTL Boulevard - 14-10-2020

14-10-2020

RTL Boulevard

247 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De zaak rondom 'Rico de Chileen' begint 'rare' vormen aan te nemen
Het is alweer drie jaar geleden dat de Amsterdamse Richard R. wordt opgepakt in zijn geboorteland Chili, op verdenking van witwassen, drugshandel en het plegen van moorden als leider van een criminele organisatie.

Patricia en Janny stelen de show in Het Perfecte Plaatje
Het nieuwe seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' is een succes. Meer dan een miljoen mensen zaten aan de buis gekluisterd. Patricia Paay en Janny van der Heijden stelen toch wel de show.

Dochter Jan des Bouvrie vertelt over emotioneel afscheid van haar vader
Na het overlijden op 4 oktober van interieurontwerper Jan Des Bouvrie, zijn het zware dagen voor zijn familie. Aan Party laat oudste dochter Nicole voor het eerst weten hoeveel kleur de ontwerper gaf aan de dierbaren om hem heen, zelfs kort voor zijn dood.

Corona treft BN'ers flink in de portemonnee
De coronamaatregelen zijn wederom verscherpt en dat heeft voor veel beroepsgroepen een flinke impact. Ook veel BN'ers zien hun inkomsten verdampen en de bodem is dan ook in zicht.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 14 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee