Uitzending
RTL Boulevard - 9-10-2020

9-10-2020

RTL Boulevard

281 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

John van den Heuvel luidt de noodklok: 'Nederland wordt helemaal niet veiliger'
De politie maakt zich grote zorgen over het gebrek aan kundig personeel. Het is nu al problematisch, maar de toekomst ziet er nog minder rooskleurig uit. Daardoor kunnen politie en justitie bijvoorbeeld geen zware criminaliteit aanpakken, maar blijven ook zaken als verkrachtingen op de plank liggen.

Bijzondere nieuwe samenwerking van dj Armin van Buuren
Net als velen van ons, moet Armin van Buuren vanwege de corona-maatregelen thuis blijven. Maar dat bevalt de dj eigenlijk prima. Lekker knus met het gezin, een beetje koken, en af en toe een beetje muziek maken... En voor zijn laatste project neemt hij de nieuwe track Need You Now op met Jaap Reesema. Maar om Jaaps stem te herkennen, moet je wel verdomd goed luisteren.

Chantal Janzen heeft al plek gevonden voor Televizier-prijs: zoontjes kamer
De televisiekoningin van RTL 4 mocht tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala weer een prijs in de wacht slepen. Wij gingen bij haar langs om haar te verrassen met een ontbijtje.

Miljuschka overvallen door lieve speech van haar vriend op live-televisie
Miljuschka wordt zichtbaar emotioneel als haar vriend Philip lieve woorden heeft nadat ze gisteren geen prijs in de wacht sleepte bij het Televizier-Ring Gala.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 9 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee