Uitzending
RTL Boulevard - 15-10-2020

15-10-2020

RTL Boulevard

298 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Lil' Kleine lapt coronamaatregelen aan laars
Een laatste feestje voordat alles weer dicht gaat. Dat kan, mits je je aan de anderhalve meter afstand houdt. Lil Kleine lijkt zijn liniaal te hebben vergeten.

Groot feest voor Coen en Sander: 16 jaar radioplezier
Coen en Sander zijn al 16 jaar aan elkaar verbonden en dat is een feestje waard. Dit doen ze niet zomaar, maar door een extra lange uitzending te maken. En wij waren erbij.

Ontmoeting koning Filip en zus Delphine is 'een dingetje'
Een bijzonder dag vandaag. De Belgische koning Filip heeft namelijk zijn kersverse halfzus Delphine ontmoet, maar achter de rug om van enkele van zijn familieleden.

Kan Patricia Paay na jaren het beruchte filmpje achter zich laten?
Patricia Paay kwam in 2017 zeer vervelend in het nieuws nadat er een pikante plasseks-filmpje van haar online verscheen. Nadat ze eerder al 30.000 euro aan schadevergoeding van GeenStijl kreeg, verschenen vandaag twee mannen voor de rechter voor de verspreiding van het filmpje.

Ren van der Gijp heeft te doen met verdachte van overval
Ren van der Gijp kreeg eerder dit jaar de schrik van zijn leven als hij voor zijn huis wordt opgewacht door drie gemaskerde mannen. Ze slaan met hamers op de ruiten van zijn auto, maar hij kan gelukkig ontkomen. De chauffeur betuigde vandaag spijt in de rechtszaal.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 15 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee