Uitzending
RTL Boulevard - 16-10-2020

16-10-2020

RTL Boulevard

361 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Martien Meiland doet (schandalig) boekje open over voormalig vriendin Caroline
Martien Meiland doet vandaag voor al z'n fans letterlijk een boekje open, want sinds een paar uur staat zijn hele levensverhaal officieel zwart op wit. Hoewel het de populaire kasteelheer altijd voor de wind lijkt te gaan, onthult hij in de bijzondere biografie ook de pikzwarte bladzijden uit z'n leven. En dat zijn er nogal wat.

Jos B. in tranen in de rechtbank: 'Heb jaren rondgelopen met een geheim'
Het is vandaag de allerlaatste dag in de zaak Nicky Verstappen, voordat de rechter binnenkort uitspraak doet of Jos B. een straf krijgt, en zo ja welke. Het OM en advocaat Gerald Roethof konden nog op elkaars verhaal reageren. Maar alle ogen waren vandaag in de rechtbank van Maastricht gericht op Jos B., want hij had het laatste woord. En dat laatste woord nam hij: in tranen.

Brad Pitt zet zich schrap om einde te maken aan jarenlange vechtscheiding
Het is n grote bak ellende tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. Het ooit zo gelukkige liefdeskoppel vecht elkaar compleet de tent uit, nu ze al vier jaar in een vechtscheiding verwikkeld zijn. En dat met maar 1 doel: een goede omgangsregeling voor hun kinderen Maddox, Vivienne, Shiloh, Zahara, Pax en Knox.

Lil Kleine zou rake klappen hebben laten uitdelen na incident in een club
Samen met vrienden zou rapper Lil'Kleine betrokken zijn geweest bij een geweldsincident in Amsterdam waarbij rake klappen zouden zijn uitgedeeld aan een 28-jarige man. Dat meldt het AD vandaag. Het slachtoffer liep in december vorig jaar tijdens een avondje stappen, per ongeluk tegen een vrouw aan, uit de entourage van Kleine. En dat liep daarna volledig uit de hand.

'Niet te begrijpen dat Willem-Alexander op vakantie gaat'
Terwijl het kabinet iedereen oproept om zoveel mogelijk thuis te blijven, lijkt de koning zich daar niets van aantrekken. Vanmiddag werd het regeringsvliegtuig in gereedheid gebracht en het gezin ingeladen om naar Griekenland te gaan.

Rechter spreekt Nederlandse zeiler vrij voor moord op zijn vrouw
De Nederlandse zeiler Peter P. is vandaag door de rechter vrijgesproken voor de moord op zijn vrouw op hun zeilboot in Colombia. De rechter gelooft het verhaal van Peter P dat het piraten waren die zijn vrouw in 2015 vermoordden.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 16 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee