Uitzending
RTL Boulevard - 6-8-2018

6-8-2018

RTL Boulevard

412 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Mila Kunis kent geen gevaar in The Spy Who Dumped Me
In The Spy Who Dumped Me raakt Mila Kunis verward in het web van haar ex, die in het geheim een spion blijkt te zijn. Dit alles levert een reis vol actie en drama dwars door Europa.

Nederlandse dames halen de een na de andere gouden plak binnen
Het was een geweldig sportweekend, voor met name de Oranje dames! Wij vingen de dames op op Schiphol.

Manager Eva Jinek reageert op negatieve column
Een behoorlijk zure column over Eva Jinek vandaag in de krant De Limburger. De schrijver daarvan, Ruud Maas, keek niet bepaalt met liefde naar de presentatrice in de laatste dagen voor haar zwangerschapsverlof. Het team van Eva reageert exclusief bij RTL Boulevard.

Lange Frans en Baas B begraven strijdbijl
Lange Frans en Baas B. scoorden begin deze eeuw hits met onder andere Het Land Van, Zinloos en Moppie. In 2009 gingen de twee uit elkaar, waarop Frans in financiŽle problemen raakte. Maar de strijdbijl lijkt begraven, aldus Lange Frans op BNR.

Strafzaak oud-beveiliger Geert Wilders van start
Een oud-beveiliger van Geert Wilders stond vandaag voor de rechter voor het lekken van staatsgeheimen. Peter R. de Vries heeft alle ins en outs rondom de zaak.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 6 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie