Programma
Restaurant van de Toekomst

Restaurant van de Toekomst

6
Restaurant van de Toekomst is een programma bij de KRO-NCRV over wat er in de toekomst op ons bord ligt. Sosha Duysker en Anna Gimbrère gaan in dit programma samen met chef-koks Marleen Brouwer en Dennis Huwaë de strijd met elkaar aan. Zij gaan met diverse futureproof ingrediënten de bekendste gerechten van Nederland bereiden. Elke week krijgen de twee teams de opdracht om één van Nederlands meest gegeten maaltijden met duurzame alternatieven te bereiden. Sosha en Anna gaan daarvoor eerst op zoek naar futureproof ingrediënten. Daar gaan de sterrenchefs mee aan de slag in de keuken. Uiteindelijk bepaalt een deskundige jury welk team de lekkerste ‘groene’ hamburger of de beste innovatieve nasi heeft gemaakt.
  • Restaurant van de Toekomst

    267 x bekeken | 19-10-2023
    Restaurant van de Toekomst - Sushi
    5
    Sushi is al duizenden jaren oud, het begon ooit als manier om vis lang goed te houden. Tegenwoordig wordt sushi vaak thuisbezorgd. Het aantal sushirestaurants in Nederland is de afgelopen tien jaar meer dan... Bekijk uitzending
  • Restaurant van de Toekomst

    328 x bekeken | 12-10-2023
    Restaurant van de Toekomst - Broodje hamburger
    5
    We schuiven in Nederland gemiddeld zo n vierhonderd miljoen hamburgers per jaar naar binnen, omgerekend zijn dat er 25 per persoon. Om al die broodjes te maken hebben we heel wat ingrediënten nodig, in ieder geval een... Bekijk uitzending
  • Restaurant van de Toekomst

    378 x bekeken | 5-10-2023
    Restaurant van de Toekomst - Mexicaans
    5
    De Mexicaanse keuken is nog steeds onverminderd populair in Nederland. De teams maken een burrito met guacamole. Lukt het Anna en Sosha om een duurzamer alternatief te vinden voor de avocado? En is een tortilla van... Bekijk uitzending
  • Restaurant van de Toekomst

    278 x bekeken | 28-9-2023
    Restaurant van de Toekomst - Hollandse pot
    5
    De Hollandse pot! De teams mogen zelf kiezen of ze een stamppotje, erwtensoep of misschien wel een pannenkoek gaan maken. Lukt het Anna en Sosha om een duurzamer alternatief te vinden voor een stukje suddervlees en hoe... Bekijk uitzending
  • Restaurant van de Toekomst

    318 x bekeken | 21-9-2023
    Restaurant van de Toekomst - Italiaans
    5
    Italiaanse pasta is nog altijd enorm populair. 70% van de Nederlanders zet minimaal één keer per week een gerecht uit de Italiaanse keuken op tafel. De teams moeten zelfs twee gerechten maken, een Italiaanse pasta en... Bekijk uitzending
  • Restaurant van de Toekomst

    484 x bekeken | 14-9-2023
    Restaurant van de Toekomst - Nasi
    5
    Nasi staat centraal. Dit gerecht eten we graag in Nederland. Daarom gaan Anna en Sosha op zoek naar ingrediënten om dit gerecht toekomstproof te maken. Anna onderzoekt of ze kweekvlees in de nasi kan gebruiken. Deze... Bekijk uitzending
Over dit programma
  • Anna Gimbrere Anna Gimbrere is geboren op 6 januari 1986 te Utrecht. Anna Gimbrere is een Nederlands wetenschapsjournalist en presentatrice. Anna Gimbrere presenteert nu Pointer en Brainhack. Als presentator is Anna Gimbrere onder meer bekend van Restaurant van... Bekijk volledig dossier
  • Sosha Duysker Sosha Duysker is geboren in 1991. Sosha Duysker is een Nederlandse presentatrice, actrice en zangeres. Sosha Duysker presenteert nu Keuringsdienst van Waarde, Zin in Morgen en Uit de kramp. Als presentator is Sosha Duysker onder meer bekend van... Bekijk volledig dossier