Sushi is al duizenden jaren oud, het begon ooit als manier om vis lang goed te houden. Tegenwoordig wordt sushi vaak thuisbezorgd. Het aantal sushirestaurants in Nederland is de afgelopen tien jaar meer dan...
Bekijk uitzending
We schuiven in Nederland gemiddeld zo n vierhonderd miljoen hamburgers per jaar naar binnen, omgerekend zijn dat er 25 per persoon. Om al die broodjes te maken hebben we heel wat ingrediënten nodig, in ieder geval een...
Bekijk uitzending
De Mexicaanse keuken is nog steeds onverminderd populair in Nederland. De teams maken een burrito met guacamole. Lukt het Anna en Sosha om een duurzamer alternatief te vinden voor de avocado? En is een tortilla van...
Bekijk uitzending
De Hollandse pot! De teams mogen zelf kiezen of ze een stamppotje, erwtensoep of misschien wel een pannenkoek gaan maken. Lukt het Anna en Sosha om een duurzamer alternatief te vinden voor een stukje suddervlees en hoe...
Bekijk uitzending
Italiaanse pasta is nog altijd enorm populair. 70% van de Nederlanders zet minimaal één keer per week een gerecht uit de Italiaanse keuken op tafel. De teams moeten zelfs twee gerechten maken, een Italiaanse pasta en...
Bekijk uitzending
Nasi staat centraal. Dit gerecht eten we graag in Nederland. Daarom gaan Anna en Sosha op zoek naar ingrediënten om dit gerecht toekomstproof te maken. Anna onderzoekt of ze kweekvlees in de nasi kan gebruiken. Deze...
Bekijk uitzending
Anna Gimbrere
Anna Gimbrere is geboren op 6 januari 1986 te Utrecht. Anna Gimbrere is een Nederlands wetenschapsjournalist en presentatrice. Anna Gimbrere presenteert nu Pointer. Als presentator is Anna Gimbrere onder meer bekend van Alles op tafel, Brainhack,...
Bekijk volledig dossier
Sosha Duysker
Sosha Duysker is geboren in 1991. Sosha Duysker is een Nederlandse presentatrice, actrice en zangeres. Sosha Duysker presenteert nu Zin in Morgen, Keuringsdienst van Waarde en Waku Waku. Als presentator is Sosha Duysker onder meer bekend van Het...
Bekijk volledig dossier