Uitzending
Pauw - 23-11-2018

23-11-2018

Pauw

1826 x bekeken | 0 reacties
5
Tim den Besten, maker van onder meer Tim op de Thee en Superstream Me, houdt van ongemakkelijke stiltes, ongepaste opmerkingen en andere menselijke tekortkomingen op tv. Hij keek een week intensief voor PAUW en neemt voor de wekelijkse tv-rubriek zijn selectie opmerkelijke fragmenten mee.

Minder alcohol drinken, minder vet en minder roken. Paul Blokhuis, de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (ChristenUnie) presenteert vandaag het Nationaal Preventieakkoord. Een omvangrijk plan dat Nederland gezonder moet maken. Er staan maatregelen in waar heel Nederland iets van gaat merken. Zo mogen supermarkten nog maar maximaal 25% korting geven op drank en gaat een pakje sigaretten in de toekomst 10 euro kosten. Blokhuis schuift aan over zijn plannen en bespreekt dit met Jeroen én het publiek.

Peter R. de Vries praat over de zaak van Willem Holleeder. Hij staat vandaag terecht in de Bunker.

Comedians Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge komen met een nieuw seizoen Draadstaal. Oude bekenden Fred & Ria, Joop en Leon van de Kipcorner en Sayid laten weer van zich horen, maar ook nieuwe personages zijn te zien. En Jeroen komt met een nachtgala in Carré waar ook Dennis een rol in speelt. De twee blikken vooruit op dit seizoen.

In deze uitzending van Pauw waren Dennis van de Ven, Jeroen van Koningsbrugge, Peter R. de Vries en Tim den Besten te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 23 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie