Uitzending
Pauw - 27-11-2014

27-11-2014

Pauw

2925 x bekeken | 0 reacties
8
Sadet Karabulut, Özcan Akyol en Selli Altunterim
Vanavond in Pauw een gesprek over de oplopende spanning tussen Nederland en Turkije. Volgens een verklaring op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Turkije worden er hier tegen Turkse Nederlanders agressieve taal en racistische beschuldigingen geuit. Is dat zo? Of komt de kritiek vooral nadat minister Lodewijk Asscher de integratie van Turken bekritiseerde? Mag Turkije zijn mening geven op het debat in Nederland en is er zoiets als ‘de lange arm van Ankara’? Vanavond in Pauw praten we erover met Sadet Karabulut, Özcan Akyol en Selli Altunterim.

Charly Luske, Annet Verhoeff, Coosje Smid, Trudy Coenen en Jordy Buijs
Jeroen sprak gisteren met de moeder en advocaat van Anthony D. Anthony stak op vrijdag 10 oktober een klasgenoot dood op het Corbulo College Voorburg. Aan de fatale ruzie zou volgens Hajé Weisfelt, de advocaat van Anthony, een jarenlange pestgeschiedenis op verschillende scholen zijn voorafgegaan. Vanavond in Pauw wordt er verder gepraat over het thema pesten met Charly Luske, Annet Verhoeff, Coosje Smid, Trudy Coenen en Jordy Buijs.

Liesbeth List en Annemarie Oster
Liesbeth List en Annemarie Oster treden door het hele land op in de kleinere zalen met hun theaterprogramma 'Tandem'. Een programma over ervaringen, herinneringen, veel humor en observaties van twee hartsvriendinnen. “Annemarie vertelt diverse verhalen uit haar vele geschreven columns en ik zing een lied dat daar weer bij past. Dit alles met ondersteuning van mijn ‘eigen jongens’: pianist Ton Snijders en gitarist & zanger Peter van Benthem”, aldus Liesbeth List. Vanavond praat Jeroen met Liesbeth List en Annemarie Oster over hun voorstelling ‘Tandem’.

In deze uitzending van Pauw waren Annemarie Oster, Charly Luske, Jordy Buijs, Liesbeth List en Sadet Karabulut te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 27 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie