Uitzending
Pauw - 20-11-2018

20-11-2018

Pauw

2547 x bekeken | 0 reacties
6
De Toppers bestaan volgend jaar 15 jaar en dat wordt groot gevierd met een best of jubileum editie op 31 mei en 1 juni in de Johan Cruijff Arena. De formatie is in 2004 ontstaan toen René Froger Gerard en Gordon uitnodigde voor een gastoptreden bij een concert van hem. Dat was zo'n succes dat de formatie een jaar later in de Arena stond met een eerste concertenreeks. Na wat wisselingen van de wacht bestaat de formatie naast René en Gerard nu uit Jeroen van der Boom en Jan Smit. Na al die jaren staan de Toppers-concerten nog altijd garant voor een avond vol feestmedleys, gastartiesten, hysterische outfits en spectaculaire opkomsten. Vanavond zijn René, Gerard en Jeroen bij ons te gast om vooruit te blikken op hun jubileumjaar.

De documentaire 'Goede Buren' laat zien hoe de Rotterdamse Ada Kelder en Wilma Slobbe zich onvoorwaardelijk inzetten voor hun medemens en waar nodig de officiële regels een beetje buigen. Als vrijwilligers werken ze mee aan een campagne van de gemeente tegen eenzaamheid bij ouderen. In 2013 werd in Rotterdam een vrouw gevonden die al tien jaar lang dood in haar huis bleek te liggen. Dit mag nóóit meer gebeuren. Daarom gaan ze, gewapend met een vragenlijst, van deur tot deur op zoek naar eenzame ouderen. Ada en Wilma schuiven aan bij PAUW om erover te praten. De documentaire is in première gegaan op het IDFA en draait vanaf 14 februari in bioscopen in heel Nederland.

Verder te gast: Cora van Nieuwenhuizen en Theo Hiddema,

In deze uitzending van Pauw waren Jeroen van der Boom, René Froger en Theo Hiddema te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 20 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie