Uitzending
Pauw - 25-11-2019

25-11-2019

Pauw

914 x bekeken | 0 reacties
5
Recensenten zijn lovend over Mi Vida, een nieuwe film met Loes Luca in de hoofdrol. NRC, de Volkskrant, De Telegraaf en Trouw geven de film allemaal vier sterren. Het AD noemt het zelfs de beste rol die Loes ooit heeft gespeeld. Donderdag gaat de film in première. Luca speelt een Nederlandse kapster die verliefd wordt op Spanje. Ze is te gast.

Het was een horrorweek voor alle medewerkers van FC Den Bosch. In één klap werd de club wereldwijd nieuws, nadat er zondag oerwoudgeluiden kwamen vanaf de tribunes. De spreekkoren waren gericht tegen Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira. Hij werd uitgemaakt voor k-neger, k-zwarte en k-katoenplukker. Er ontstond een enorme mediastorm, waarna FC Den Bosch-trainer Erik van der Ven zelfs moest onderduiken. We bespreken de bewogen week met FC Den Bosch-voorzitter Jan-Hein Schouten.

'The Last of the Mohicans' is behalve een wereldberoemde roman, ook de titel van de afstudeerdocumentaire van Max Ploeg. Die volgde Tonny Steenis, in Tilburg beter bekend als Tonneke. Ze heeft een bewogen leven achter de rug, met veel gewenste en ongewenste aandacht van gemeente en politie, en helpt nu zichzelf en anderen met haar rijdende supermarkt. Maar zo'n wagen brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee; het is voor Tonny niet eenvoudig om daar mee om te gaan. De documentaire is vandaag in premiere gegaan op het prestigieuze documentairefestival IDFA en vanavond zitten Max en Tonny bij Jeroen aan tafel.

Cabaretier Richard Groenendijk heeft een week intensief tv gekeken en neemt voor de vrijdagse tv-rubriek de meest opmerkelijke fragmenten mee. Van documentaires tot The Crown. Ook praat hij over zijn guilty pleasures.

In deze uitzending van Pauw waren Loes Luca en Richard Groenendijk te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 25 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie