Uitzending
Pauw - 18-11-2019

18-11-2019

Pauw

885 x bekeken | 0 reacties
4
Een postbode die het schopt tot vijfvoudig wereldkampioen darten. Raymond van Barneveld is rijk, gelukkig en beroemd, zou je denken. Maar in het laatste jaar van zijn lange dart carrière komt het boek Game Over uit, waar we ook leren over de schaduwkant van het succes. Zijn laatste wereldtitel dateert alweer van 2007, maar de drang om te willen winnen is niet minder geworden. En dat doet pijn. Raymond van Barneveld praat erover, samen met één van zijn grootste fans: rapper Donnie!

Erica Terpstra reist al sinds 2011 de hele wereld over voor Omroep MAX in het programma Erica op Reis. Nu komt Erica met het boek Erica op reis: Reizen met verwondering. In het boek duikt ze, zoals we van haar gewend zijn, vol overgave en enthousiasme in talloze culturen, van Mali tot Taiwan. Ze is te gast.

Op 17 november 2017 werd de toen 21-jarige verzorger Rahiied A. uit Rotterdam aangehouden. Hij zou bij verzorgingstehuizen patiënten zonder medische noodzaak insuline hebben ingespoten. Vier van de patiënten overleden en zeven werden er ziek. Vandaag vond de eerste hoorzitting plaats tegen Rahiied A. Voor deze mega-strafzaak zijn acht dagen uitgetrokken. Saskia Belleman was aanwezig in de rechtbank. Zij schuift met Ron Paternoster aan. Zijn moeder overleed zeer waarschijnlijk na toediening van insuline.

Bij de wedstrijd Excelsior Rotterdam - FC Den Bosch van afgelopen zondag waren oerwoudgeluiden en liederen over Zwarte Piet te horen. De geluiden en spreekkoren waren tegen Excelsiorspeler Ahmad Mendes Moreira. Ook werd de middenvelder uitgemaakt voor, volgens hem, 'k-neger, k-zwarte en k-katoenplukker'. Hugo Borst zit bij Pauw om hier zijn oordeel over te vellen.

In deze uitzending van Pauw waren Erica Terpstra, Hugo Borst en Raymond van Barneveld te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 18 november door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie