Uitzending
Pauw - 24-3-2015

24-3-2015

Pauw

3125 x bekeken | 1 reacties
6
Saskia Belleman, Auke Kok, Jan Meeus en Martin Kok over zaak Holleeder
Twee zussen en een ex-vriendin van Willem Holleeder hebben belastende verklaringen over hem afgelegd. Het trio maakte dat vanmorgen bekend in De Telegraaf. Dat gebeurt op de dag voordat Holleeder terecht staat vanwege mogelijke betrokkenheid bij de liquidaties van Kees Houtman en Thomas van der Bijl. Wat betekenen de verklaringen voor het proces? Pauw spreekt erover met de schrijver van het boek 'Willem Holleeder, De Jonge Jaren' Auke Kok, vriend van Cor van Hout Martin Kok en de misdaadjournalisten Saskia Belleman en Jan Meeus.

De theremin, het harmonium en de glasharmonica: kent u ze nog? Deze en vele andere vergeten instrumenten staan centraal in het nieuwe seizoen van de Tiende van Tijl. Vanavond is de presentator te gast en laat hij de geluiden van deze instrumenten horen.

Vandaag stortte een vliegtuig neer in de Franse Alpen, daarvoor maakte de Airbus A320een acht minuten durende duikvlucht. Niemand van de 150 inzittenden overleefde de crash. Vanavond praten we bij Pauw met luchtvaartspecialist Benno Baksteen en luchtvaartjournalist Paul Eldering over de laatste ontwikkelen.

In deze uitzending van Pauw was Auke Kok te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 24 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie