Uitzending
Pauw - 31-3-2015

31-3-2015

Pauw

1491 x bekeken | 0 reacties
6
De beursgang van ABN Amro is door de huidige chaos uitgesloten. Vandaag trad commissaris Peter Wakkie af. Hij was verantwoordelijk voor het belongsbeleid binnen de bank. Commentatoren vragen zich af wie op dit moment nog wil investeren in het wespennest. Pauw spreekt erover met hoogleraar economie Sweder van Wijnbergen, D66-Kamerlid Wouter Koolmees en Politiek Commentator Paul Jansen. Zij gaan ook in op het nieuws dat minister Jeroen Dijsselbloem al in 2014 goedkeuring zou hebben gegeven voor de laatste loonsverhoging. Wat zijn de consequenties voor de bank en de minister?

Vanavond hoopt de Spaanse nationale voetbalploeg revanche te nemen op het Nederlands elftal. De 5-1 overwinning van Nederland op het WK doet de Spanjaarden nog altijd pijn. Of Oranje opnieuw van de Spanjaarden weet te winnen weten we pas vanavond, maar zeker is dat Frits Barend en Wim Kieft vanavond in Pauw de wedstrijd nabeschouwen. Dan hebben we het ook over Guus Hiddink. De trainer ligt onder vuur door de slechte presetaties van het team. Weet hij het tij te keren?

Enschede maakt zich op voor The Passion. Het jaarlijkse evenement waarin de lijdensweg van Jezus wordt uitgebeeld, lijkt ook dit jaar weer een kijkcijferhit te worden. In Pauw vanavond hoofdrolspelers Shirma Rouse (Maria) en Jon van Eerd (Pilatus). Rouse is zeer gelukkig met haar christelijke achtergrond, terwijl Van Eerd er gemengde gevoelens bij heeft. Vanavond vertellen ze waarom ze mee wilden doen.

In deze uitzending van Pauw waren Frits Barend, Jon van Eerd, Paul Jansen, Sweder van Wijnbergen, Wim Kieft en Wouter Koolmees te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 31 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie