Uitzending
Pauw - 27-3-2015

27-3-2015

Pauw

2073 x bekeken | 0 reacties
6
Morgen speelt het Nederlands elftal de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije in de Amsterdam ArenA. De Turken staan na vier duels op de vierde plaats in groep A, twee punten achter Nederland. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Pauw blikt vooruit met de Turks-Nederlandse schrijver Özcan Akyol en voormalig profvoetballer Wim Kieft, die 43 keer uitkwam voor het Nederlands Elftal.

De Boekenweek stond in het teken van de waanzin, maar hoe zit dat in de popmuziek? Ad Visser neemt ons mee in de wereld van muzikale gekken en laat zien hoe de gekte kan omslaan in genialiteit. Als voorproefje van de gekte Tiny Tim; een Amerikaanse artiest die zichzelf altijd op de ukelele begeleidde.

In het tweede seizoen van Smeris leidt het onderzoek naar de moordaanslag op Theo naar Amsterdam. Zijn partner Willem komt daar - tot zijn schrik - ook de criminelen tegen die eerder zijn dochter ontvoerden. Jeroen van Koningsbrugge speelt in Smeris de rol van Theo Kamp, een onstuimige rechercheur moordzaken. Zijn partner Willem Niessen, die ondanks hun botsende karakters steeds meer naar Theo is toegegroeid, wordt gespeeld door Dennis van de Ven. Vanavond is het duo bij Pauw te gast en spreken we over de kunst van het maken van een politieserie. Wat zijn hun helden?

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 27 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie