Uitzending
Pauw - 17-3-2015

17-3-2015

Pauw

2043 x bekeken | 0 reacties
5
Opnieuw heeft een verdachte in de loverboy-zaak in Valkenburg zelfmoord gepleegd. De man zou seks hebben gehad met een minderjarig meisje. Voor het Openbaar Ministerie reden om sneller hulp te regelen voor verdachten in de zaak. Opvallend, gezien eerdere uitspraken van het OM. Toen werd nog gezegd dat ‘menig huwelijkspartner verrast zal worden door de politie aan de deur’. Hoofdofficier van Justitie Roger Bos is te gast.

Chauffeurs van taxiservice UberPOP zijn bedreigd door gemaskerde mannen met boksbeugels en hamers. Het is het zoveelste incident sinds de dienst in Nederland begon. Veel reguliere taxichauffeurs zijn boos op UberPOP, omdat bij de organisatie particulieren in hun eigen auto zonder taxivergunning klanten rondrijden. Inmiddels hebben vijf UberPOP-chauffeurs aangifte gedaan. Te gast in Pauw is de directeur van Uber Nederland, Niek van Leeuwen. Hij gaat in gesprek met Duco Douwstra, voorzitter en oprichter van Stichting Taxibelangen Nederland

Edith Schippers, Wouter Bos en Ferry Mingelen blikken vanavond terug op het grote slotdebat op NPO 1. De nationale partijleiders kruisen vanavond voor het laatst de degens over de economie, energie, zorg en terreurbestrijding. Wat zijn wat hen betreft de hoogte en dieptepunten van de campagne geweest? Rutte over jihadisme of toch Pechtold en de macarena?

De minister van Volksgezondheid zal ook ingaan op haar uitspraak over het vertrek van Teeven en Opstelten. Schippers vindt dat er moet worden uitgezocht welke ‘kracht’ daarachter zit omdat het volgens haar ‘geen toeval is dat er nu incidenten naar boven komen’.

In deze uitzending van Pauw waren Wouter Bos, Edith Schippers en Ferry Mingelen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 17 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie