Uitzending
Pauw - 30-4-2019

30-4-2019

Pauw

928 x bekeken | 0 reacties
4
Cabaretier Emilio Guzman en Thijs van Domburg, schrijver van o.a Klikbeet en Zondag met Lubach zijn beste vrienden en allebei enorme nerds. Voor dat laatste schamen ze zich totaal niet, ze zijn er zelfs trots op. Zo trots dat ze samen een boek schreven over hun nerd zijn. Welke verschillende types nerd zijn er en waar houden ze allemaal van? 2019 wordt zo te zien een mooi jaar voor de nerd, want we worden overspoeld met nerd-favorieten zoals Avengers: Endgame, een nieuwe Star Wars film, Stranger Things 3 en het allerlaatste seizoen van Game of Thrones.

Het klimaat is onder de aandacht als nooit tevoren. Harm Edens zet zich al jaren in voor een duurzame toekomst van de aarde en gidst ons door de wereld van planeetvriendelijke initiatieven.

Ajax speelt vanavond de eerste wedstrijd in de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. Gelijk na de wedstrijd beschouwen we na met voetbalanalist Kees Jansma en Ajax-fan Martijn Koning, die al dagen zenuwachtig is.

In deze uitzending van Pauw waren Emilio Guzman, Harm Edens, Kees Jansma, Martijn Koning en Thijs van Domburg te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 30 april door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie