Uitzending
Pauw - 29-4-2019

29-4-2019

Pauw

1197 x bekeken | 0 reacties
6
Iedere cabaretier droomt ervan om het te maken in Amerika, maar om het ook echt te proberen is een ander verhaal. In het programma Dino & Friends in New York, wordt Jandino Asporaat gevolgd in zijn poging Amerika te veroveren. Hoe is het om weer helemaal van meet af aan te moeten beginnen, en wat heeft hij geleerd van de Amerikanen?

Tien jaar geleden stond de toen achtjarige Senna nietsvermoedend met haar moeder Miranda in het publiek tijdens Koninginnedag in Apeldoorn toen Karst Tates op het publiek inreed. Vanavond zit Senna met haar moeder Miranda bij Pauw en blikt terug op de gebeurtenissen van toen.

Een slagroomspuit, een doos patronen en wat ballonnen: meer heb je niet nodig om 'een ballonnetje te doen'. Dé rage op Koningsdag was het gebruik van lachgas. Maar hoe veilig is lachgas eigenlijk? Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en Nellie Benner, presentator van het programma Drugslab zijn te gast. Over de pret en het gevaar van de populaire partydrug.

In deze uitzending van Pauw waren Jandino Asporaat en Nellie Benner te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 29 april door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie