Uitzending
Pauw - 19-10-2017

19-10-2017

Pauw

1329 x bekeken | 0 reacties
5
Aaf Brandt Corstius
Schrijver en columnist Aaf Brandt Corstius is sinds kort een veertiger. Dat vindt ze geen enkel probleem, sterker nog: ze geniet ervan. Aaf is tevreden met de sleur van haar leven. Haar motto: er gaat niets boven een gewone dag. Zeker als ze op zo'n dag de tijd heeft om te tuinieren of aan yoga te doen.

Victor Remouchamps en Sébas Diekstra
Na ruim twee jaar knokken kwam dinsdag eindelijk de verlossende boodschap voor vader Victor Remouchamps. Zijn ex-vriendin is aangehouden. De vrouw wordt verdacht van moord dan wel doodslag van haar dochter Sharleyne. Ze zou haar achtjarige dochtertje, in juni 2015, van een flat hebben gegooid. Victor heeft het al die tijd geroepen. In maart van dit jaar legde het Gerechtshof in Leeuwarden het Openbaar Ministerie op het onderzoek te heropenen. Victor Remouchamps en zijn advocaat Sébas Diekstra zijn te gast.

Wouter de Winther
Met Wouter de Winther, politiek commentator bij de Telegraaf, bespreken we de verdeling van de ministerposten in kabinet-Rutte III.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 19 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie